torstaina, syyskuuta 24, 2015

Kampi se siis on :)

Kiitos ihan huipuista kommenteista ja perusteluista "Kumpi vai kampi" -dilemmaani! Kiikku voitti pienellä enemmistöllä, joten kiikku se siis olkoon. Tuumasin näin, että kerta koukku on jo valmiina katossa, kiikku saa nyt mahdollisuuden viihdyttää siinä viihtyviä. Niin kauan kuin viihtyvät :) Kyllä meillä sille sitten muitakin paikkoja löytyy, jos ei enää viihdytä. Huomaatteko, että malli ja värisävy vaihtuivat hieman matkan varrella? Toivoin tuota umpinaista mallia luonnonvärisenä ja sen myös sain.

Loppuun pieni paljastus: koeistuttavana ovat ne Vintage Lumikengätkin, heh. Arvaatteko vaan, mahdanko niistä enää luopua...

Olemme kaverini Katin kanssa puuhastelleet Parolan Rottingin ihanien tuotteiden parissa enemmänkin viime aikoina. Takana ovat mm. kuvauspäivät meillä ja Katilla ja uusia fiiliskuvia saadaan ilmoille kuvastojen ja nettisivujen muodossa pian. Malttakaa tovi. Tuotteita kuitenkin voi toki jo nyt ihastella vaikkapa PR:n verkkokaupasta.
SHARE:

9 kommenttia

 1. Jasså, mun kommentit ei taas tule läpi, pyydetään vaan kirjautumaan sisään vaikka olen jo!
  Yritetääs kerran vielä: tuo malli kiikusta on se sama, joka mulla silloin aikoinaan oli (ja on se kauniimpi!) ja oli kyllä naapuruston lapsien suosikkihuonekalu!
  Mutta tuo vintagelumikenkä, et sä enää luovu :) se on kaunis ❤️

  VastaaPoista
 2. Mikä sattuma, just työstän Parolan Rottinki -postausta omaan blogiini :)
  Ihania tuotteita!

  Tosi kaunista teillä - taas. Ihanan persoonallinen meininki.

  VastaaPoista
 3. Hyvä valita, vaikka itse peukutinkin lumikengän puolesta :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on tosi kaunista. Kiikku on kiva!

  VastaaPoista
 5. Yhtäkkiä tajusin, että sulla on paljon viherkasveja. Mulla on aika vähän, luovuin suurimmasta osasta kun lapset olivat pieniä. Nyt asialle voisi taas tehdä jotain! Ne lisäävät kodikkuutta ja sä olet miettinyt niille hyviä paikkoja.

  VastaaPoista
 6. Alan aina vaan tykkäilemään enemmän rottingista :)

  VastaaPoista
 7. Hi !, i love your house and you blog ,, you have a new follower
  Angelica

  VastaaPoista