maanantaina, syyskuuta 21, 2015

Kumpi vai kampi?

Onpa dilemma. Olen ihastunut (ookoo myönnetään: rakastunut) pari viikkoa sitten kuvaamiini Parolan Rottingin tuotteisiin. Keittiön sohvanurkkaus saa nyt kyllä väistyä rottingin tieltä, kun minulla on mahdollisuus kotiuttaa muutama tuote. Mutta kumpi: tuo matala Lumikenkä-tuoli vai riipputuoli? Vaiko pari tuolia pönttiksen eteen, kenties Vintage Lumikenkiä? Jos herra kolmevuotiaalta kysytään, on ehdoton vastaus KIIKKU :) Tykkään siitä tosi paljon itsekin, mutta eri asia sitten, jaksanko olla koko ajan lykkimässä vauhtia, kun ruokaakin tarttis tehdä... ;)

Koitan päättää. Auttaa saa! =)
SHARE:

22 kommenttia

 1. "kiikku" voi olla kiva nimenomaan muksun kiikkuna, mutta istupa itse siihen, nosta jalat kippuraan ja hups, ykskaks istutkin nenä seinään päin! Niin käy v ä i s t ä m ä t t ä :D - mä puhun nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä, mulla oli kaksi noita joskus vuonna kivi ja kirves ja meni lopulta hermo huonoon kuntoon. Ne lähti aika sukkelaan ja tuli tavalliset tuolit tilalle.
  Joten arvannet kantani : Lumikenkä! Niitäkin oli mökin terassilla vuosikausia neljä ja aina ne vaan oli kivat istua.
  (Saattaa olla, että ne on nykyisillä omistajilla siellä edelleen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Se vintagekin on ihana, sellainenkin meillä oli sisällä takan edessä :)
   Se tais olla kaikkien suosikki...

   Poista
 2. Meillä on neljä lumikenkätuolia ja niissä on todella mukava istua. Tuolit ovat kulkeneet matkassa jo 25 vuotta. Tuolien paikat ovat vaihtuneet huushollien mukaan ja huushollien sisällä. Siispä suosittelen lämpimästi tuota lumikenkää :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä molemmat, itse haaveilen tuosta kiikusta.

  VastaaPoista
 4. Kumpikaan ei ole huono ratkaisu, mutta itse kallistuisin myös Lumikenkään... Ehkä sen monikäyttöisyyden vuoksi. Se sopii helpommin useampaankin paikkaan kotona :)

  VastaaPoista
 5. Minusta myös lumikenkä olisi kaunis - mutta ei se ole hullumpi tuo kiikkukaan :) vaikeaa :)

  VastaaPoista
 6. Mä taas kallistuisin kiikkuun, jos sille on paikka. Jo visuaalisuuden kannalta ylhäältä alaspäin laskeva elementti antaa mukavaa särmää. Sitä paitsi keinuminen tekee hyvää niin lapsille kuin aikuisillekin :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin valitsisin ehdottomasti kiikun. Se vaan on niin ihana :).

  VastaaPoista
 8. Kiikku! Vaikka vintage Lumikenkäkin olisi hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 9. Vintage Lumikenkä oikeasti oli tosi hyvä ja kiva (siellä takan edessä), se on kaunis ja sopii moneen maisemaan kokosuhteidensa kanssa. Se!
  Rajoittunut mieleni sanoo, että Lumikenkä on takkahuoneeseen tai terassille ja kiikkuun kyllästyy nopeimmin ja on hankalin siirtää kun sisustusvimma iskee ;)

  VastaaPoista
 10. Kiikku!Ehdottomasti,kun teillä kerran on paikkakin jo sille:)

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti riipputuoli! Itselläni ollut samanlainen useamman vuoden, nyt jo menneen talven lumia, mutta rakastin istua siinä.

  VastaaPoista
 12. Kiikku!
  Perustelut: kun sitoo siihen narun kiinni ja toisen pään omaan jalkaan, saa samalla taukojumppaa, kun narusta jalalla vetää ja kiikku saa vauhtia :D ( Pakko jotain kevennystä laittaa, kun kaikki niin asialinjalla ;) ).

  VastaaPoista
 13. Lumikenkä näyttää tuossa paikassa kyllä paljon kauniimmalta, siis tarkoitan että kauneus ennen mukavuutta ja sitä paitsi kiikku on ihan terassi/parvekekamaa :).

  VastaaPoista
 14. Mietin just omalle rottinkikiikulle paikkaa sisältä, joten ääni sille :) Jos ripustaa kahdella narulla (niin kuin minä), ei tuoli pääse pyörähtämäänkään. Tosin ei ole yhtä tyylikkään näköinen sillä tavalla, mutta mukavuus voittaa!

  VastaaPoista
 15. Kiikku pysyy oikein päin jos ripustus on oikeanlainen. Kiikku on mahtava huvipuisto lapsille ja aikuisille, siinä saa kunnon karusellikyydit jos kukaan ei kiellä ☺

  VastaaPoista
 16. Annan äänen kiikulle kerta on nuin upean sopiva paikkaki sille jo :) Ihana ois keijata itteä tuossa <3 ja Helpompi siivota lattiaki, jos jotaki perustelua kiikun upeuden ja erinomaisen paikan lisäksi haluat :D :D
  Kiikku on niinku tehty teille tuohon, ja muutenki näyttää sopivan teillä mihin vaan ko korkiat ja tilavat huoneekki :)

  VastaaPoista
 17. Meillä on keittiön leivinuunin edessä tuo Lumikenkä, ja siinä istuvat vuorotellen uuninlämmittäjä sekä kissa :) Lampaantalja toolissa kruunaa kaiken! Sitäpaitsi kiikussa tulee huono ole, yöks.. :)

  VastaaPoista