maanantaina, toukokuuta 18, 2015

Desenio-julisteet

Nyt kävi Voikukkapellolla tuuri! Desenio-nimisestä yrityksestä otettiin yhteyttä ja kysyttiin kiinnostaisiko blogiyhteistyö. Jo vain, kyllä kiinnostaa!Sain valita Desenion upeasta julistevalikoimasta mieleiseni julisteet - ja sepäs olikin homma! Liian paljon hyviä vaihtoehtoja :) Valitsin julisteeni sillä ajatuksella, että kollaasi tulisi uuteen keittiöön. Siksi mukana on mm. lehmän ruhon osat ja lohi ;D Seinä, jolle kollaasi tulee, ei kuitenkaan ole vielä valmis (tarvii joko tapetin tai maalin - kun osais päättää), joten en viitsinyt aiheuttaa asemapäällikölle (enempää) harmaita hiuksia ruuvaamalla ruuveja keskeneräiseen seinään.
Ruokahuoneen seinältä sai siis vanha kartta toistaiseksi lähtöpassit ja julistekollaasi tuli sen tilalle. Samalla uutta ilmettä tuovat uudet/vanhat tuolit. Mulla on nyt ekaa kertaa moooooneen vuoteen samanlaiset ruokapöydän tuolit! Eriparituolien tuomaan sekamelskaan tottuneelle tuo oli ens alkuun vähän turhan harmoninen, mutta sitten silmä tottui ja nyt tykkään pöytäryhmästä ihan hulluna. Kaipaamaani eriparisuutta saa noilla päätypalleilla :)

Deseniosta muutama sananen. Laadukkaalle, paksulle paperille painetut julisteet ja sisustustaulut ovat joko heidän omien suunnittelijoiden suunnittelmia tai hankittu taiteilijoilta eri puolilta maailmaa. Uusia julisteita päivittyy jatkuvasti kasvavaan mallistoon. Inspiraatio-linkin takaa löytyy ideoita erilaisiin kollaaseihin ja tauluseiniin.

Kannattaa nyt käydä kurkkaamassa valikoimaa ”sillä silmällä”... Viikon päästä blogissani nimittäin arvotaan ihan super Desenio-aiheinen palkinto!

Yhteistyössä Desenio

___

Hei kaikki edelliseen postaukseen kommentin jättäneet. En nyt erikseen käy vastailemassa, vaan sanon kaikille yhteisesti: KIITOS! <3
SHARE:

6 kommenttia

 1. Missä Olsu? Ei vilahdustakaan? Oijoi - no onneksi pöytäryhmä on oikein kiva päätypalleineen ja kaikkineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin katoin kuvista, että onpas tyhjännäköistä ja oloista. Jotain puuttuu! Mutku ei tullut ketään poseeraamaan :( Ens kerralla sitten :)

   Poista
 2. Paranee vaan :D
  Hemmetin hyvät tuolit, tai siis: hemmetin hyvä kokonaisuus! Kuvine ja jakkaroineen kaikkineen.
  Ja mä skrollasin kuvat uudestaan, että eiks t o d e l l a k a a n HerraNau ole kuvissa, mutta ei näköjään. Kuin sä noin onnistuit kuvaamaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :D
   Sun ja sun systerin pitäis alkaa seuraamaan sitä instaa... siellä se Olsukin luuraa harva se päivä :) Eilenillallakin oli komee viuhahdus ;D
   Joo, ihmettelen kyllä itsekin, että miten herra valokuvauksellinen onnistui tekemään tuommoisen katoamistempun, ettei päätynyt yhteenkään kuvaan. Kauneusunilla ollut, otaksun... :)

   Poista
  2. Hehheh :D
   Moneen päivään meinannu keretä koneelle yleensäkään vilkasta! Nytkin istun Lillassa, pistin jus varaston kiiinni ja ajattelin lähteä kotiin välillä -tulin vaan aamulla käymään täällä...juupati :)

   Poista
 3. Tuolit näyttää tutuilta =) Taisin juuri myydä yhtä sellaista pihakirppiksellä. Nuo julisteet ovat kyllä upeat, pitääpä käydä kurkkaamasssa valikoimaa.

  VastaaPoista