torstaina, maaliskuuta 05, 2015

Viherbuumi

Olen aina ollut viherkasvi-ihmisiä. Innoissani milloin mistäkin yrtistä ja amppeleitakin on tainnut aina olla jokunen roikkumassa ikkunalla. Nyt kovasti pinnalla oleva amppelitrendi ja viherbuumi houkuttelivat tekemään pienen väliaikaisen ”installaation” uuteen keittiöön. Voin vaan kuvitella asemapäällikön kommentit ja huokaukset, kun näkee viritykseni purettavien tolppien välissä… hih. Tuumasin, että kun alan sisustamaan niin ehkä se nopeuttaa remontin valmistumista. Mitäs luulette? Tasoille ilmaantuneista kasveistakaan ei varsinaisesti kiitosta tullut :D


Hetkellinen auringonpaiste houkutti kokeilemaan, miten rappusilla tarkenee juoda päiväkahvit. Ei kovin hyvin. Visiitti jäi lyheyksi ja kahvi kylmeni. Valkoiset helmililjat ja krookukset nappasin eilen mukaan Ikeasta. Samoin amppeleiden punasaviset ruukut ja niissä olevat kasvit. Ajattelin, että teen itse muutaman amppelin lisää, mutta poikkeaminen paikallisessa kierrätyskeskuksessa kerrytti kokoelmaa kolmen amppelin verran (ja köyhdytti lompakkoa euron verran), joten eipä maksanut vaivaa alkaa itse niitä väkästelemään.

Mukavaa & toivottavasti aurinkoista loppuviikkoa!
SHARE:

20 kommenttia

 1. Kiva idea :) Ja varmasti jouduttaa remppaa, viherkasvit nuo ihanat elämän ja kasvun jatkumon merkit sen aiheuttaa osaltaan :) Tuo vanha kaappi on mahtava!

  VastaaPoista
 2. Ihanat viritelmät!<3 Vihreässä on niin paljon elinvoimaa ja se ihana lupaus keväästä ja kesästä.:) Miehet! Ne ei vaan ymmärrä tällaista.;D
  Auringon pilkahduksia!:)

  VastaaPoista
 3. Ihana amppelikokoelma! Amppelikukista tulee niin lapsuus mieleen, taisivat olla IN viimeksi silloin... :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on ihanaa:) tuo siun amppeli installaatio näyttää ruotsalaiselta;)
  Siis ihanasti ruottalaiselta:)

  VastaaPoista
 5. No näyttääpä kivalta! Itseäkin vähän amppelit houkuttaisi, hmmm.

  VastaaPoista
 6. Sipulikukat ruukussa ulkona on kyllä niin kevään merkki! Täällä alkaa kai taas pakastua, joten eipä vielä uskalla.

  VastaaPoista
 7. Now we're talking! Tulipas kivan näköinen! Ai kun meillä olisi enemmän tilaa, toivoisin palkkeja ja amppelèitakin meille...

  VastaaPoista
 8. Hauska idea, Sopii hyvin keskeneräisen keittiön luonteeseen :).

  VastaaPoista
 9. Tosi onnistuneet. Luulen että meilläkin viherkasvit lisääntyvät koko ajan. Aika moni näyttää noita ikean sipulikasveja napanneen mukaansa. Luulen että munkin täytyy sinne suunnata :)

  VastaaPoista
 10. Totta, viherbuumi on tosiaan iskenyt sisustuksessa ja itselläni kun kasveja on ollut enempi ja vähempi joka nurkka pullollaan niin himppa hymyilyttää moinen innostus :) Mutta H Y V Ä niin! kasvit ovat POP! Ja tuo keittiö, aiaiaiaiiaiiii miten ihana <3

  VastaaPoista
 11. Näyttää hurmaavalta! Aikoinaan minulla oli paljonkin viherkasveja ja amppeleita, mutta nyt ei yhtäkään. paitsi muutama kaktus. Onkohan minulla enää noita "amppelinarujakaan" missään tallella?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Hmmm... Voipi olla, että purettavista tolpista tulikin just pysyvä viherseinä :)

  Henkilökohtaisesti vihaan amppeleita (sori :D). Mutta ihan vaan sen takia, etten pääse eroon siitä mielikuvasta, että ne on niitä iänikuisia simpukkaversioita, joissa kasvatetaan rönsyliljoja, jotka sitten rönsyilee niin, ettei sekaan mahdu. Taisi olla joskus 80-luvulla ja traumat on syvät :)

  VastaaPoista
 13. Haha, miesraukka ja muut kohtalotoverit :D

  VastaaPoista
 14. Minulle ehdotettiin remppaprojektin vauhdittamiseen työkalujen esiinkaivamista itse. Naapurien isännät olivat sitä mieltä, että johan tulee siippaan vauhtia, jos emäntä alkaa sahailemaan listoja paikalleen. Konstit on monet tehdä talosta valmiimpi :)

  VastaaPoista
 15. Pikkuhiljaa alkaa köökin miljöö täyttymään :) Vihreät tuovat "elävyyttä" ympärilleen.. Kovin olet kyllä törsännyt.. nyt malttia.. Aurinkoa koitoksiin!

  VastaaPoista
 16. Ihanat ja söpöt ihan sinun näköiset- Haminan mummi.

  VastaaPoista
 17. aivan ihanat!! kyllä kanssa tuommoisen haluaisin:)

  VastaaPoista
 18. No siitä tuli kyllä minun makuuni oikein kivannäköinen installaatio!

  VastaaPoista
 19. Ihana viritys! Minä, joka tapan joka ikisen viherkasvin voin vain ihastella! :)

  VastaaPoista
 20. Onko teidän uudesta keittiöstä ovi ulos portaille? Aika luksusta, kaiken muun lisäksi :)

  VastaaPoista