keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Tuoksuvaa helmikuuta!

Sain sisustuskauppa.comilta tehtävän testata Yankee Candle -tuoksukynttilöitä ja osallistua samalla aiheeseen liittyvään kuvakilpailuun. Kivaa, mutta kinkkiseksi hommaksi osoittautui mieleisen tuoksun valitseminen. Herkullisia tuoksuja on niin paljon! En jaksanut mennä mihinkään livenä tuoksuttelemaan tuoksuja, joten tein valinnan "hajusokkona" eli puhtaasti nimien perusteella. Tuoksutikkujen tuoksuksi valikoitui Clean Cotton. Varma valinta - raikas puhtaan pyykin tuoksu.


Isomman M-koon purkkikynttilän tuoksuksi valitsin hiukan samantyyppisen Fluffy Towelsin. "Vastapestyjen, vielä kuivaamisesta lämpimien pyyhkeiden tuoksu, jossa aavistus sitruunaa, omenaa, laventelia ja liljaa." Tämä tuoksu on omaan makuuni ehkä hitusen liian ärhäkkä.


S-koon pikkupurkin valinnassa uskalsin hieman revitellä: " Hauskuus ei koskaan lopu. Ainainen happy hour. Huolettoman, leikkisän, juuri puserretun sitruunan maussa klassisessa margaritassa." It´s Margarita Time! :)

Kaikin puolin olen tyytyväinen tuoksuvalintoihini, mutta paketin mukana tulleiden tuoksunäytteiden perusteella olisin rrrrakastanut Cassis- ja Aloe Vera -tuoksuja. Mietinkin niitä alunperin, mutta en kuitenkaan tuoksuttamatta uskaltanut tilata. Olisi vaan pitänyt luottaa "hajuvaistoon". Nyt meillä kuitenkin tuoksuu puhdas pyykki. Tuoksu on miellyttävä, ei yhtään liian voimakas, mutta kyllä se ilmeisesti sen verran tuoksuu, että onnistuin yksi päivä maalaamaan lattian vahvasti haisevalla lakkaöljymaalilla ja kun asemapäällikkö tuli kotiin, ei hän haistanut maalaamispuuhiani lainkaan. Oli hyvää vauhtia painelemassa suoraan maalattuun huoneeseen. Juuri ja juuri ehdin perään huikkaamaan, että "Älä astuuuuu, seonjustmaalattuuuu!". Kynnykselle ehti tulla jalanjälki muistoksi :)

Nyt pyytäisin teiltä pikkuisen apua. Käykäähän äänestämässä kuvaani Sisustuskauppa.comin Yankee Candle -kisassa. Samalla osallistutte 100€:n lahjakortin arvontaan. Äänestettyäsi saat lisäksi alennuskoodin (15%) Sisustuskauppa.comin verkkokauppaan. Kisa on voimassa helmikuun loppuun. 

Äänestämään pääset tästä! Kiitos äänestäsi <3

Onko teille Yankee Candlet tuttuja? Täytyy tehdä paljastus, että tämä oli minulle ihan eka kerta :)

SHARE:

14 kommenttia

 1. Mä rakastan tuoksuja. Niin hajuvesiä, kuin huonetuoksujakin. Kynttilöissä on usein jokin tuoksu mukana. Kaunis tuoksupullo. Ainakin näin visuaalisesti houkuttelee ostamaan. Lisäksi sommittelusi saa kaiken näyttämään "haluttavalta" :) Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 2. Meillä tuoksutikkujen tuoksuksi valikoitui huumaava kirsikoiden tuoksu. Kynttilöissä tuoksuu taas loppukesän mustikkapiirakka ja sisilian aurinkoinen mutta kirpsakka sitruuna. On totta, että tuoksuja oli niin paljon, että valinnanvaikeus meinasi iskeä. Ihan ekakertalainen olen minäkin ;). Onnea kisaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuulostaa ihanilta tuoksuilta. Jos vielä tilaisuus joskus tulee, valitsen itsekin kyllä vähän rohkeammin. Niin paljon oli semmoisia, joita olisi halunnut kokeilla :) Kiitos, kuin myös - onnea! =)

   Poista
 3. Täytyy sanoa, etten ole kokeillut, vaikka paljon olen niistä kuullut ja joskus hypistellytkin. Ihanaa päivää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hypistellyt ja ihastellut olen minäkin joskus sisustuskaupoissa, mutta en kyllä silloin tajunnut yhtään tuoksutella :) Kiitos samoin!

   Poista
 4. Clean cotton ja aloe vera ovat ihania! Minäkin rrrrakastan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloe vera on kyllä tosi hyvä! Vähän joutuu tässä tuoksunäytettä samalla haistelemaan... ;D

   Poista
 5. Hajusteallergisena ihan kauhea juttu. Olen joutunut lähtemään yhdestä kyläpaikasta heti näiden "ihanien"kynttilöiden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Nämä(kin) ovat kyllä hajusteallergikon painajainen...

   Poista
 6. En oo kokeillut, katsellut kaupassa kylläkin. Toiset tykkää vaan katsella... Hih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon katsellut niitä siellä kaupassa ;) Enkä tohtinut edes haistella. Olis pitänyt :)

   Poista
 7. Hey, täällä ollaan vastavierailullla, vaikkakin ei ollenkaan ekaa kertaa! Nyt kuitenkin sain aikaiseksi tulla vakkarilukijaksi!
  Valoisaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau, teretulemast =) Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista