keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

Piikikästä

Valitettavasti ei keittiökuvia tälläkään kertaa. Nyt tuntuu, että se iisakinkirkko ei valmistu koskaan. Jatketaan siis viimeksi aloitetulla ja hyväksi havaitulla hiljaisella linjalla. Uudet piikikkäät ystäväni kuvaavat hyvin mielialaani. Tällöin on parempi pysytellä hissuksiin. Jospa sitten ensi kerralla... Kiitos kommenteistanne, ihanat!SHARE:

14 kommenttia

 1. Don't worry, kyllä se sieltä aikanaan valmistuu!

  VastaaPoista
 2. Mulla oli lapsena ikkunalauta täynnä erilaisia kaktuksia. Tykkään vieläkin hirveästi aloeista ja kaktuksista. Kuvatkin on tosi kiva.

  Ja kyllä se keittiö valmistuu. Aikanaan. Ja ajattele miten hyvälle sitten tuntuu kun se Iisakin kirkko valmistuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, mahtavaa - niin mullakin!! Tai en oikein muista, missä kaikkialla niitä oli, mutta PALJON niitä oli. Aina piti saada erilainen pikkukaktus lahjaksi yms. Olin tosi kade, kun serkulla oli hieno mansikkakaktus ;D
   Jep, eiköhän se jonakin päivänä vielä valmistu... odottavan aika on vaan niin pitkä, huoh.

   Poista
 3. Kyllä näitä piikikkäitäkin kuvia katselee mielellään, joten otahan iisisti sen iisakinkirkon kanssa. ;) Rentoa iltaa!!

  VastaaPoista
 4. Asioilla on taipumus järjestyä. Kyllä se keittiö siitä pikkuhiljaa... Tiedän kyllä tunteen, oon niin malttamaton. Mitä? Ei Miukua kuvassa...???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa joo, kai se siitä sitten aikanaan... Jos valmistuu kesäksi, eihän sitä ole vasta kuin vuosi tehty! :/
   Miukulla oli menoja, ei päässyt :D

   Poista
 5. Ompas kivoja!!! En kuitenkaa taija ostaa taas kokeiluun joitain piikikkäitä yksilöitä, ku tumpelo sain taas edellisen kerran muutama vuosi sitten neki nuupahtamaan. :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pärjään tämmöisten yksilöiden kanssa, joita ei tarvi olla koko ajan kastelemassa. Katsotaan nyt miten näiden kanssa sujuu... Voi sitten vaikka kehystää kuvan seinälle, jos heti tuupertuvat ;D

   Poista
 6. välillä tökkii, ei voi mitään! Mutta kyl se siitä ♥

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän, että ärsyttää, mutta sieltä on tulossa kuule aivan huikeen upea keittiö. Olen kateellinen jo nyt vaikka omastanikin tykkään :)

  VastaaPoista