perjantaina, helmikuuta 27, 2015

Ekat tulppaanit

Uskokaa tai älkää, ostin tällä viikolla vuoden ensimmäiset tulppaanit! Olen hiljaa pienessä mielessäni ajatellut, että ostaisin niitä vasta sitten, kun keittiö on valmis. Noh, nyt kävi näin... Ja koska Prisman tarjous, kimppuja tuli yhden sijasta kolme ;)

Ei pöllömpiä, tuumaa Olsukin :)


Ruokailutilassa ollut valkoinen kulmahylly löysi uuden kodin. Olen sen poistumisesta erittäin iloinen. Tyyliltään se oli ihan liian romanttinen tai jotain... Tilalle kävin hakemassa tallin kätköistä tuommoisen huipputrendikkään vanhan tv-tason ;) Varastossa odottaisi vielä se yksi kesäinen huutokauppaostoskin - hervoton astiakaappi. Nyt en enää edes tiedä, mihin sen oikein mahdutan vai pistänkö kiertoon. Kamojen kierrättämisestä puheen ollen, löytyisiköhän täältä blogin lukijoista ketään, kuka on aikonut ostaa Ikean Vindrum-liesituulettimen...? Minulla olisi sellainen kaupan Torissa. Lisäksi mietin nykyisen keittiömme kalusteiden myymistä. Alunperin tarkoitus oli siirtää kalusteet tulevaan kodinhoitohuoneeseen/apukeittiöön, mutta nyt olen kallistunut sille linjalle, että keittiökaappien sijaan tarvitsemme kunnon säilytysjärjestelmän ja vaatekaappeja. Laittakaapa viestiä, jos liesituuletin tai keittiö kiinnostaa! voikukkapelto@gmail.com
SHARE:

7 kommenttia

 1. On kyllä ihana, kun taas hennoo ostaa tulppaaneja, ne niin keväisiä.

  VastaaPoista
 2. Oih, tulppaanit on ihania, eikä niitä voi olla liikaa. :) Harmi kun meillä ei ihan vielä ole keittiön uudistus ajankohtainen. Liesituuletin olisi saattanut muutoin kelvatakin.

  VastaaPoista
 3. No mulla on JUST samat ajatukset, tulppaanit vasta sit ku keittiö on valmis. Ja viittä vaille valmis se on ollut ny jo tosi kauana (koska olen eteisen seinien kimpussa). Näinhän se menee :)))
  Mutta joo, tarjouksestahan ne tulppaanit kannattaa ostaa. Oli keittiö valmis eli ei ;)) Mutta teillä on kyllä persoonallista ja erittäin kaunista !
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä vaan niiiiin kivan näköistä!!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis koti, etten voi kuin huokailla kuvia katsellessani ♥

  VastaaPoista