maanantaina, heinäkuuta 21, 2014

Kukkia ja kakkuja

Mahtava viikko jälleen takana. Vieraita, kivoja juttuja, menoa ja meininkiä, kirppistelyä, huutokauppaa, hellettä, kakkuja ja kukkia… Ihan sekaisin, mikä päivä milloinkin on. Täydellistä lomalle antautumista siis.Yksi kiva kirppislöytö: soma vanha käsipeili.

Viljelmäni eivät oikein tykänneet kylmästä alkukesästä ja mm. avomaankurkku sanoi sopimuksensa irti. Tai MINÄ sanoin sen irti, kun siemenet eivät itäneet ja ostotaimet kuolivat... Päätin, että kurkkua saa kaupastakin :) Kesäkurpitsat ja yrtit voivat kuitenkin ihan hyvin ja kohta saadaan nauttia ensimmäiset oman maan kesäkurpitsat.

Pari vuotta sitten huusin huutokaupasta muutaman opetustaulun. Silloin jäi hieman kaihertamaan etten huutanut itselleni voikukkaa - olisi maksanut ehkä kuusikymppiä. Lauantaisessa Urjalan kouluhuutokaupassa voikukka-opetustaulun hinta nousi 185 euroon! Kilpailua Ebba Masalinin opetustauluista oli aikas mielenkiintoista seurata… Ajattelin, että opetustaulubuumi olisi jo mennyt ohi, mutta väärässäpä olin ;D Ei mennyt montaakaan taulua alle satasen. Itse tein yhden ainoan huudon ja sillä huudollani päädyin vanhan astiakaapin (onnelliseksi?) omistajaksi. Palataan siihen myöhemmin.


SHARE:

3 kommenttia

  1. Hihhei, hyvät kesän jatkot koko poppoolle :) Samoissa merkeissä täälläkin mennään, ilman suunnitelmallisuutta ja kelloja!

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihanuus tuo käsipeili! Innolla jään odottamaan, minkälainen kaappi sieltä huutokaupasta on mukaasi tarttunut. :)

    VastaaPoista