perjantaina, huhtikuuta 11, 2014

Vintagea...

Vastapainoksi puhelimen päivitykselle, kuvauskalusto vaihtui hieman vanhempaan malliin. No ei nyt sentään ;) Sain isältäni tämän hienon, täysin moitteettoman Canonin A-1:n. Alkuperäiset käyttöohjeet ja takuukuitit luonnollisesti tallessa ja koko komeus pakattuna hienoon laukkuun. Onneksi canonismi on kulkenut suvussa - en varmaan olisi mitään Nikonia osannut käyttääkään... Toki tämänkin kanssa kuvaamiseen vaaditaan vähintään käyttöohjeen lukeminen - sen verran aikaa on kulunut, kun "vanhanaikaista" järkkäriä on viimeksi tullut käytettyä ;D
SHARE:

17 kommenttia

 1. Kamerat on kyllä ihania. Nykyisetkin järkkärit voisivat ottaa enemmän vintage lookia valmistukseen :) Joku kunnon retromallin järkkäri, ai että!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Siis mikä noissa vanhoissa laukuissa on parasta sisällön ohella, on se tuoksu. Sellainen vahna nahkalaukku-haju..
  Muistan sen kotoa tuollaisesta vastaavasta laukusta:)
  Terkut!

  VastaaPoista
 3. Vau mikä peli! Vielä toi tollanen mahtava lataajakin vai mikskä sitä sanotaan? Veivi :D?
  Tulee vanhat hyvät ajat mieleen (juu, oon vanha), kun oikeesti joutu harkitsemaan, mistä raskii ottaa kuvan, että sit raskii kehittää sen kans.
  Ja piti kommentoida sitä Glorian Koti-juttuakin, että oon itsekin vierastanut sitä lehteä, kun siellä ei oo ollut yhtään ainutta kotia tai kalustetta tai ees mainosta, jota vois parhaalla tahdollakaan kuvitella itselleen (jja kukkarolleen...), mutta sen verran, mitä siitä sun haastattelusivusta sun postauksesta näin, niin sehän näytti ihan tosi symppikseltä. Ja jotenkin freesiltä. Mutta en sit kuitenkaan muistanut kaupassa käydessäni ostaa.

  Ei muuta ku kameralaukku olalle ja kuvaileen :). Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
 4. Upea kamera. Vanhoissa kameroissa todella on sitä jotain. Tykkään joo digijärkkäreiden helppoudesta tosi paljon, mutta olihan se jännää ennen kuvata harkiten ja kehitellä kuvia pimiössä. Jännittää kun kuva piirtyi kehitysnesteiden alla paperiin. Oih...

  VastaaPoista
 5. järkkäri ollut nyt muutaman vuoden käytössä. Ohjeet on vielä lukematta :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Mul on ihan samanlainen! Ja jalusta, koska kamera painaa tonnin. Mutta käyttöohje on netistä englanniksi, koska alkuperäinen on kadonnut.

  VastaaPoista
 7. Aivan huikea kamera ja koko paketti...sanoo täällä Nikon nainen. Kamera on oikeasti todellinen kaunotar ja isäsi on näemmä järjestyken mies,kun kaikki osat ja paperit ovat talessa ja kamerasta on pidetty hyvää huolta...ei muuta kuin kuvaamaan :-))
  Aurinkoista viikonloppua!!
  XX
  XX

  VastaaPoista
 8. Voi jestas miten makea laukku ja kaikki! Ihan mahtavaa, että on noin hyvin pidetty myös!

  VastaaPoista
 9. Kehtaanko edes tunnustaa, mutta kuvaan omat otokseni N8:n kameralla.. :D

  VastaaPoista
 10. Aikasta makee!! Meil on vaan vanhoi kameroit muutama nahkapussukoil, mut ei kuules järkkärii!! Kerro sit joskus ootkos oppinu kuvaamaan. :)

  VastaaPoista
 11. Vanhat kamerat on ihan parhaita,kun osaa käyttää :) Ja kauniita kaiken lisäksi laukkuineen.

  VastaaPoista
 12. Komea on! Minä sain juuri myytyä vanhan Pentaxini, joka oli väistynyt digiajan tieltä jo kymmenen vuotta sitten. :D

  VastaaPoista