maanantaina, elokuuta 12, 2013

Kodin väripaletti


Sain VaniljaHousen Niinalta kivan haasteen - kiitos paljon! Tehtävänä on luoda Chip it! -ohjelmalla oman kodin sisustuksesta ns. chipcardeja, joissa näkyvät kuvassa toistuvat värit. Hauskaa ja helppoa. Meidän kodin väripaletti jäi muuten kovin suppeaksi (ylläri?), mutta tauluista, kirjoista ja muusta pikkusälästä tarttui mukaan varsin eksoottisia sävyjä. Niihin en sen kummemmin puuttunut - olkoot mitä ovat ;)

Olohuone meni vihdoin remonttiin ja tässä samalla saankin esitellä teille remontin aikaista huonevaihtelua. Eilen aamulla meillä näytti tältä, kun ruokahuone oli vielä ruokahuone:


Illalla olohuoneen mööpelit kannettiin ex-ruokahuoneeseen. Ruokapöytä tuoleineen on nyt sullottuna ns. Voiton huoneeseen, mutta muuten kaikki huonekalut mahtuivatkin aika kivuttomasti paikoilleen. Nyt on hyvä tilaisuus fiilistellä, että entä jos ruokahuoneesta tulisikin olohuone ja päinvastoin. Ei huonolta tunnu toistaiseksi ainakaan.

Tyrkkään haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:


Muutkin halukkaat voivat kokeilla Chip it-ohjelmaa ja tehdä aiheesta oman väripaletti-postauksen. Mielenkiinnolla jään odottelemaan.
Mut hei, muistattehan: ei oo pakko, jos ei haluu :)

Arvontaan on tullut aivan käsittämätön määrä osallistujia. No, onhan palkinnotkin ihan huiput ;)
Osallistua ehtii tämän viikon ajan - ei kun mukaan vaan!
SHARE:

26 kommenttia

 1. Voih, miten minulta on näin upea blogikoti mennyt aiemmin täysin ohitse!? Jäin heti lukijaksi ja alan käymään postauksia oikein urakalla lävitse. :D

  Ps. Tervetuloa vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, älähän nyt, tässähän ihan punastuu... ;D) Kiva, kun löysit tänne!

   Poista
 2. Vautsi mitä värejä. Teillä näyttää tosi kauniilta.

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä niin upeata. Tuo olohuoneen/ ex-ruokahuoneen tapetti on aivan nappi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tapettivalintaan olen itsekin ollut äärimmäisen tyytyväinen, vaikka keltainen ei olekaan ollut koskaan mun juttu, enkä olisi uskonut, että siihen koskaan päädyn :) Nyt tapetin myötä himotus keltaiseen on nostanut päätään - jännä juttu... Vielä kun keksisi sinne olohuoneeseen (tai ex-olohuoneeseen?) jonkun kivan tapetin. Toistaiseksi ei ole mitään mielessä... ;)

   Poista
 4. Uusi lukija täältä kans ilmoittautuu! Mielettömän upea koti ja ihanat värit. :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä upeita kuvia ihanasta kodista! Näitä värilastupostauksia on hauska lukea. :)

  VastaaPoista
 6. Kivaa että teillä remontoidaan, niin päästään sitten lukemaan ihania postauksia. Siellä nimittäin osataan tehdä kaunista jälkeä. Voimia syksyyn ja remonttiin! T. Yks vakiokyttääjä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kun "yks vakiokyttääjäkin" kommentoi - kiitos paljon! =)

   Poista
 7. Näitä väripaletti postauksia on ollut kiva seurata, mutta nyt se sattui kohdalle. Voihan kääk, ei vaan kiitos haasteesta. Ehdottomasti osallistun niin pääsen testaamaan tota ohjelmaa. Eipä ookkaan kauheesti blogiin päivittyny viimeaikoina kodista kuvia, jostain kumman syystä ulkona tullut vietettyä aikaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kääk! Tässäpä hyvä syy räpsiä sisäkuvia näin kesän ja ulkokuvien jälkeen. Ollos hyvä vain... ;D

   Poista
  2. Minen vielä tunnu myöntävän että olisi jo aika kesän jälkeen (vaikka puista lehdet jo putoilee?). :D Mutta yritetään pian räpsiä räpsyjä.

   Poista
  3. Piti tulla kurkkaan. No pitihän sitä sairastua että tämänkin sai aikaseksi. ;D heh eli siis kotonaki joskus. :) Oli sit lopen aika koukuttava ohjelma, tai ainaki hauska leikki näin kuumeessa.

   Poista
 8. Niin ihania kuvia ja värejä. Hyvinhän tuo ruokailuhuone toimii myös olohuoneena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin toimii kyllä - nähtäväksi jää, miten huoneet tästä sitten järkkääntyvät... :)

   Poista
 9. voi hitsit ko hauska, kiitti haasteesta ! en oo tähän törmännykkään aiemmin !
  nyt saakin sitten kuvat sisätiloja pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, nyt sitten vain räpsimään. Olepas hyvä :)

   Poista
 10. Näyttää niin hyvältä! :)
  Oletteko maalanneet lattiat maalarin valkoisella? Onko maali mikä?

  Minä olen nyt maalaillut rappusia valkoisiksi ja seuraavaksi pitäisi maalata eteisen lattia. Pähkäilen, että maalaanko sen valkoiseksi vai vaalean harmaaksi niinkuin muutama muu huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Maali on Sateenkaarivärien Vanhanajan lakkaöljymaali (ilman sävytystä). Katsopas muutama postaus alaspäin niin löydät tietoa tuosta lattiamaalista. Suosittelen!
   ---> http://voikukkapelto.blogspot.fi/2013/07/lattian-maalaaminen-lakkaoljymaalilla.html

   Poista
 11. Oi mitähän olkkariin tulee? Vaikka näistä ihanista kuvista kyllä saa jo hyvän aavistuksen,kaikki on jotenkin niin hyvin yhteen sopivaa ja kaunista.Olikos olkkarin lattiassakin joku miljoonan naulan irroitusoperaatio? Seinissä ainakin taisi olla jotain fiksattavaa ... ;)

  Työniloa! :)
  Niin ja mähän olin jo läksyt tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, sen kun tietäis... ei nimittäin ole mitään ideaa - vielä ;) Ehkä se sitten tuossa joku ehtoo tai yö kristallisoituu ;)
   Olkkarin lattiasta paljastui muovimaton alta paksut lastulevyt, jotka olivat maanperusteellisen tukevasti ruuvattu kiinni lattiaan. Sen alla oli vanhat puukuitulevyt, joiden alla miltei priima lautalattia. Mitä nyt muutama naulanreikä on paikattavana taas, mutta ei ollenkaan samaa luokkaa kuin ruokahuoneen lattian kanssa :) Jaa seinissä jotain fiksattavaa - älä nyt hulluja puhu! =D))

   Poista
 12. Mie sit niin viihdyn täällä teillä :)
  Ja kiitti tätäkin kautta haasteesta - kuten sanottu, jos vaan ehdin kotoilla tarpeeksi niin tartun haasteeseen !

  VastaaPoista