sunnuntaina, tammikuuta 06, 2013

Voikkari kaks vee

Tasan kaksi vuotta bloggailua takana! Paljon on sattunut ja tapahtunut tänä aikana. Peltokin on eri, mutta eiköhän sieltä voikukkia ensi kesänä saada :)Jahka tästä horroksesta piristyn ja järki alkaa taas kulkemaan, lupaan järjestää "syntymäpäivän" ja yli 400 lukijan kunniaksi arvonnan. Hip hei!
SHARE:

14 kommenttia

 1. Onnea kaksi vuotiaalle blogille!! Huimasti teil on kyl tapahtunut kaikkea kivaa ja jännittävää! Toivotaan lisää ainaki se seuraavat kaks vuotta, tääl kattos ku viihtyy nii hyvi. :) Toi on huippu "nurmikoiden tallaaminen kielletty".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivotaan, että vauhti ja mielenkiinto säilyy jatkossakin ja tulet viihtymään :) Jep, "nurmikoiden" - haahaa ;)

   Poista
 2. Onnea kaksivuotiaalle blogillesi!

  Täällä on ollut mukava vierailla ja taatusti jatkoa seuraa:)

  VastaaPoista
 3. Onnea kaksivuotiaalle :) ei kai sellaista nurmikkoa olekaan jossa ei olisi niitä voikukkia? Kyltti on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No ei taida olla - tai jos on, melkoinen kitkijä saapi olla ;) Kyltti on hauska lahja eräältä kaveriltamme, joka oli käynyt sen pystyttämässä pihaamme poissaollessamme.

   Poista
 4. Paljon onnea kaksivuotiaalle ♥
  Eihän noin kaunista voikukkapeltoa voisi mitenkään talloa! Hyvä että on kyltti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Pitäisiköhän tehdä itse sellainen kyltti, jossa voikukkapellon tallaaminen olisi kielletty... ;D

   Poista
 5. Onnea Voikkarille :) Tuli mieleen että eks sä oo ollu aina tähän aikaan Dusseldorfissa kans ? Mulla lähtö huomenna aamulla ja muistikuva et sä oot ollu heti perään? Kerronko terveisiä keväälle, torille ja kevätesikoille? Oliks sulla joku pähee kirppis tiedossa?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Kyllä vaan, olen ollut Bootissa tammikuun 20. päivän tienoilla, mutta nyt en lähde itse, vaan passitan asemapäällikön torille kukka- ja harjaostoksille =) Kerro siis keväälle ja torille meikäläiseltä terveiset - ja tietty Killepitsch-kioskille :) Niitä kirppareita en ole sieltä valitettavasti löytänyt. Koitas sää jos onnistaisi. IHANAAAAAA REISSUAAAA!

   Poista
  2. IIIIIIIK! Se saakelin Killepitch! Tuun taas laulamaan siellä parvella...Voih! Oon googlettanu monesti second handiä ja kirppiksiä mutta kun toi germaani ei oikein taivu...Kattellaan, raportoin jos löytyy!

   Poista
 6. Onnea voikukkapellon kasvatuksesta ja upeasta lukijajoukosta.
  Itse olen aika tuore bloggaaja ja lukijasi. Täällä on ilo seurata iloista, elämän makuista meininkiä :)

  VastaaPoista