torstaina, tammikuuta 03, 2013

Kurkistus eteiseen

Jokohan olisi aika sanoa heipat riisipuuroille ja toivottaa tervetulleeksi uusi vuosi. Terve! Täällä vietetään tällä hetkellä jonkinlaista talvihorrosta. Unettaa kovasti ja mitään ei saa aikaiseksi. Vapaapäivinä on kunnostauduttu koko perheen voimin pötköttelemällä sängyssä. Onneksi vauvalla on yhtä hyvät unenlahjat kuin vanhemmillaan.

Kun mitään uutta ei nyt just tapahdu, näytän teille kuvia (huonoja sellaisia) eteisestä, joka sai kevyttä faceliftiä tuossa taannoin. Keskenhän se vieläkin on, mutta näyttää jo himpun verran paremmalta. Panelit maalattiin Betoluxilla, seinät tapetoitiin jämärullalla (samalla tapetilla oli tapetoitu edellisen talon kuisti), pyökkilaminaatti nypittiin pois ja muuri maalattiin.


Silloin syksyllä kun olimme saaneet avaimet tänne ja remppailimme paikkoja kuntoon, ostin yläkerran portaikkoon pari rullaa Pihlgren&Ritolan Kirsikkapuuta, mutta niin ne suunnitelmat muuttuu... Panelit eivät vaan yksinkertaisesti näytä maalattunakaan hyvältä vanhojen portaiden kanssa. Niinpä ne ja lastulevyt seinästä ovat saaneet lähtötuomion. Sikäli siis ihan hyvä, kun aika joskus loppuu kesken eikä kaikkea ehdi tekemään heti. Ehtii meinaan miettimäänkin... (ei kuulu aina vahvuuksiini!) Olisin haaskannut hyvät tapetit portaikkoon ja ollut tyytymätön lopputulokseen.


Muuri oli tarkoitus vain maalata, mutta kun vanha naulakko irroitettiin, lähti tuorein maalikerros (lateksimaalia, kamoooon!) irtoamaan, joten rapsittavahan se oli ennen maalaamista.

Herra karvakäsi pääsi taas kuvaan ;)


Lattiassa on nyt alkuperäinen ruskea maali, yllättävän hyväkuntoinen sellainen. Minua ei haittaisi vaikka se jäisikin, mutta katsotaan ajan kanssa mihin päädytään.Tässä vielä eteinen (edellisen asukkaan aikaan) kaikessa vihreydessään ;)


Hyvää alkanutta vuotta kaikille!
SHARE:

15 kommenttia

 1. Kiva kun raottelet tätä uutta kotia :)
  Mukava muutos vanhaan nähden.
  Ja ihana tulla blogiin jossa ei ole se stanan mobiiliversio päällä :D

  Oikein mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina raotellaan, kun jotain raotettavaa on =)
   Juu, ei ole mobiilia versiota syystä että se on ärrrrsyttävä ;) Vaikka kai osan mielestä onkin toimivampi... Tiedä sitä.

   Poista
 2. MOikka ja Hyvää Uutta Vuotta!
  Ihana ja sievä eteinen nyt - tosi kiva portaikko!!!!
  T,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos samoin!
   Onhan tuo nyt vähän sievempi ja ehkä joskus valmistuessaan toimivampikin :) Hakusessa olisi sopivankokoinen naulakko/hattuhylly ja isompi peilikin täytyisi sijoittaa johonkin... nooh aikanaan.

   Poista
 3. Kylläpä eteinen muuttui ja paljon parempaan suuntaan, kaunis!

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavaa alkaa vuotta, teillä siellä puuhaa riittää, tosi kiva eteinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ei täältä hommat pääse loppumaan muutamaan vuoteen =)

   Poista
 5. Täällä yksi hiljaisempi lukija joka on löytänyt jokin aika sitten kauniin blogisi...

  Meillä olisi samansuuntainen eteisremppa tiedossa, eli paneloitu eteinen ja seinän yläosassa tapetti. Mietin että missä järjestyksessä se kannattaisi tehdä, ilmeisesti ensin maalata paikallaan oleva paneli ja sitten tapetoida se seinän yläosa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hiljainen lukijani - kiva kun tulit kommentoimaan ;)
   Kyllä, kannattaa ilman muuta maalata ensin panelit niin saa ihan rauhassa sutia miten sattuu ja sitten vasta tapetit paikoilleen.

   Poista
 6. Kivaa, Herra Karvakäsi jälleen :)
  Kivaa, hienoja muutoksia jälleen nähtävissä!
  Ja sekin on kiva, että mobiiliversiollisissakin sivuissa on sivun alalaidassa napsaistavissa internet- näkyvyys päälle, ei mene sitten lukiessa niin kovasti hermot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, arvasin, että karvakäden paluu miellyttäisi sua! Se olikin sulle erityisesti =)

   Poista
 7. Vitsit että mä tykkään kaikesta mitä teillä on! Jos mä joskus muutan, niin voitko tulla meille sisustussuunittelijaksi?? :)

  VastaaPoista