tiistaina, syyskuuta 25, 2012

Asemalla

Kukkuu vaan täältä muuttopuuhien keskeltä :) Aivan ensiksi hurjan paljon kiitoksia kaikille teille ihanaisille, jotka jätitte viestiä edelliseen postaukseen ja elätte hengessä mukana. Olette parhaita!

Avaimet uuteen torppaan on saatu ja muutto alkanut. Olen pakkaillut ja purkanut tavaraa, jota pehtoori on selkä vääränä ja hiki päässä kantanut. Nyt todellisuus alkaa valjeta remontinkin suhteen: paljon on tehtävää. Keittiö räjäytetään ihan ensimmäisenä. Suunnitelma on selvä ja toivotaan, että keittiön osalta remontti itsessään on niinkin nopea operaatio kuin vanhojen kalusteiden purku, uusien kalusteiden kasaus ja seinäpintojen fiksaus. Peukut pystyyn, ettei mitään yllättävää tule vastaan :) Vanhan talon ollessa kyseessä, mitäpä veikkaatte... ;D Kun keittiö on käytössä, voimme muuttaa sisään ja sitten on aikaa puuhastella muiden huoneiden kanssa. Totuus kuitenkin on, että puuhaa riittää ja kaikki pinnat joudutaan laittamaan uusiksi.

Tässä muutama ilon aihe asemalta: pönttöuunit (kaksi kappaletta), lippuluukku ja vanhat ikkunat. Onneksi jotain sentään on säilytetty.


Näin se homma etenee. Ennen ja jälkeen kuvia tulossa heti kun päästään hommiin. Moro!
SHARE:

28 kommenttia

 1. Alkuperäiset hienot panelitkin taitaa olla katossa :) Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa asemanasukiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osassa on alkuperäistä panelia - onneksi ;) On se niin hienoa, kun bongailee 80- ja 90-lukujen murheenkryynien keskeltä näitä valonpilkahduksia menneestä :)
   Kiitos!

   Poista
 2. Iiik miten hauska lippuluukku. :) Jaksamista teil.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lippuluukku on kyllä kiva! Jaksaa jaksaa... ja painaa... :)

   Poista
 3. Ihanaa, että alkuperäisia juttuja on säästetty! Tsemppiä kovasti remonttiin! Tästä tulee varmasti jotain tosi upeaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiiin monta kohtaa odottaa fiksausta, mutta kyllä siitä hyvä tulee. Kiitti tsempistä :)

   Poista
 4. Ihanaa, niin tutun näköistä! Samanlainen lippuluukkukin kuin meillä, paitsi meillä on vielä lisukkeena messinkikalterit!

  Olen ihan innoissani, kun pääsen seuraamaan remonttianne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tutun näköistä saattapia olla. Pohjahan on meillä ihan sama kuin teillä, mutta peilikuvana. Tosin täällä on tehty jotain variaatioita 90-luvulla.
   Oooh, messinkikalterit...vautsi.

   Poista
 5. Voi ihanuus!! Mahtavaa :))))!
  Näyttää niin kivalta!
  Terkkuja ja koitahan jaksella siellä!
  T,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä tekemistä riittää, jotta paikasta saadaan omannäköinen. Onneksi on säilytetty sentään jotain kivoja vanhojakin juttuja.
   Hyvin täällä jaksellaan. Toivottavasti myös siellä :)

   Poista
 6. Rakastan vanhoja ikkunoita... ja pönttöuuneja...:)

  VastaaPoista
 7. Voi elätte jännittäviä aikoja ! ihania akkunoita ja pönttöjä asemalla :) jaksuja teidän poppoolle , älä sitte rasita itteäs liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja työntäyteisiä... ;) Kiitti, en rasita... ainakaan paljoo :)

   Poista
 8. Tuskin maltan odottaa mitä ihanaa te tuolla saatte aikaseksi!!
  Onneksi on blogistania ♥

  Himpun verran mielenkiintoiset ajat teillä, sanoisin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveet paineet tulee nyt, kun kaikilla on kauheet odotukset ja kaikkee. Apuva! ;D Nooh, en mä oikeesti paineita ota. Korkeintaan itteni vuoksi :)

   Poista
 9. Ooh, hienoja aarteita! Ihanaa päästä tälle matkalle mukaan, kärpäsenä katossa:)

  VastaaPoista
 10. Oi miten iloisia uutisia täältä löytyikään, tuplasti onnea!

  VastaaPoista
 11. Onnea uuteen kotiin! Hienot uunit ja ihanat lippuluukut!

  VastaaPoista
 12. No voi jumankekkula ja kukkuu! Nyt vasta luin tuon edellisen postauksen! Kylläpäs teillä nyt tapahtuu! Onnea kaikkiin tapahtumiin :) Ja vielä parit huutomerkit lisää!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkuu!!!!!!! Kyllähän täällä tapahtuu. Kiitos!!!! Parin huutomerkin kera :)

   Poista
 13. No vähäks oon odottanu että missä sä oot ! Jumaliste mikä projekti, ittelläkin rupes sormet hakeutumaan maalipurkkiin !
  Muista nyt ostaa edes vähän vaippoja valmiiks... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto kun on vaan niin monta kohtaa tässä projektissa, joihin pitäisi puuttua, mutta vaan kaksi kättä per tyyppi. Hyvä kun muistutit vaipoista. Ois meinaan unohtunut kaiken muun projektoinnin keskellä ;D

   Poista
 14. Mä en siis jaksais odottaa, et milloin alkaa olla valmista. Voisiteks te pistää täpinäksi? :D Mä voin tulla kyl auttamaankin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, yritetään pitää kiirettä. Kyllä täällä sullekin olis hommia: muovimattoa ja laminaattia revittäväksi, panelien maalausta, tapetointia... kaikkee on :)

   Poista