keskiviikkona, elokuuta 03, 2011

Hyi ellos

No ei oikeesti ees oo. Ei mulla Ellosta vastaan mitään ole, mutta jotenkin nyt kävi vaan nyppimään ja hieman huvittamaankin, että kaikki ne vaivalla kirppareilta ja eBaysta metsästetyt ihanat jutskat ovat nyt ostettavissa Ellokselta. On Tolix-kopioo, Bauhaus / Kaiser Idell -kopioo ja peltilamppuu jos jonkinlaista. Kas kun ei peltikaappia! No, näinhän se menee. Sama muodissa. Mitä aito design-vaate edellä, sitä Ellos (tai H&M, tai mikä tahansa vastaava) perässä... ;)


Vinkki: Jimiltä alkoi tänään American pickers eli Amerikan kovimmat keräilijät. Tuota tuli viime joulukuussa jenkkilän turneella katseltua ja aika hauska oli... En tiedä, miten täällä kolahtaa. Just loppui, alkoi tänään klo 22.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Mä en ole tilannu Elloksesta yli vuoteen mitään, boikotoin sitä ku sieltä tuli liian pienet lakanat..tai siis ne lakanat sellaset muotoonommellut..ja oli niin ällön pienet että petari meni mutkalle enkä voinu palauttaa ku olin jo pessy ne, katoin vaa että hyvät on ja leveys on metri mitä pitikin mutta enpä tajunnu että ne on liian lyhyet. Murrr!!!

  VastaaPoista
 2. Mul meni Ellokseen hermot, kun kerran yritin sieltä tilata. Kirjoitin siitä jopa blogissakin "Askartelua" osiossa, kun oli jotenkin niin ärsyttävän hauska tapaus.
  Mutta samalla tilasin sitten kameran lapsille ja arvaa mitä! Paketissa kameran mukana oli mainos samanlaisesta kamerasta, montakymmentä euroa halvemmalla+ vielä kaupanpäällisenä kamerapussukka! Voiko olla törkeempää!? :D
  No..ei tartte sieltä tilata ennää! :)

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu & Maanvaiva: Voi ällö... tai siis hyi ellos =D Ihan mahtavaa, että aiheesta kirpoaa pientä avautumista... hih ;)

  VastaaPoista
 4. Hieman olin minäkin pettynyt,kun tilasin ISON,kuvassa kovin muhkealta ja pörröiseltä vaikuttavan maton...Yllätys oli SUURI,kun paketti saapui ja matto oli pakattu noin 40x40 senttiseen tosi ohueen pakettiin,eikä paketin koko perustunut tosiaankaan mihinkään tyhjiöpakkaamiseen=D Se siitä muhkeudesta...

  VastaaPoista
 5. Oon ihan samaa mieltä.

  Inhottavaa kun ellokset, henkkamaukat, ikeat jne. aina kopioi ja tavallaan pilaa hienot trendit. Mutta itsehän sitä tietää mikä on aitoa ja mikä taas ei.

  VastaaPoista
 6. Näinhän se menee kaikista asioista on kopioita, paljolti siksi olenkin keräillyt kaikkea outoa vanhaa, jota vielä ei ole kopioitu tai sitten sellaisia klassikoita, joita ei sinänsä saa kopioida. No, ellos on ehkä hyvä ainakin sellaiselle sisustajalle, joka vaikka vaihtaa tyyliä usein. Tai jos ei ole kovin paljon rahaa sijoittaa sisustukseen, niin hyvä siinäkin tapauksessa, tosin minä olen enemmän tykästynyt kirpputoreihin, mutta makunsa kullakin. Sinulla on muuten kauniita sisustuskvia täällä ihailtavana.

  VastaaPoista
 7. Mie olen tilannut useasti elloksesta ja oon ihan tyytyväinen ollut, paitsi vaatteita en osta, ei sovi kuitenkaan, siitä on kokemusta.

  VastaaPoista
 8. Mä uskallan olla eri mieltä, mulle ei oo niin merkitystä onko joku aitoa kallista trendi desingnia vai halpaa tusina tuotetta jos vaan mielyttää minua. Ei minusta mikään halvempien ketjujen tyyli kopiointi mitään trendejä pilaa. Minulla vaan,kun ei ole varaa ostaa hirveän kalliita, niin on kivaa, että halvemmallakin saa samaa tyyliä. Tilailen vaikka mitä, toisinaan olen pettynytkin ja toisinaan ollut yli odotusten. Kirppareilta niin ikään edullisia löytöjä teen.

  VastaaPoista
 9. No, onhan niillä peltikaappi...oon jossakin sellaisen nähnyt...sellainen matala...ei, sehän taisikin olla Ikeasta..juu sieltä se oli...

  Itse en ole mitään sieltä koskaan tilannut, en kummastakaan...Ikeasta ostin mökille tiskiharjan ja peltisen ämpärin...☺☺

  VastaaPoista
 10. Hauska kuulla Ellos-avautumisia ja kokemuksia! =) Itse olen tilaillut aiemmin aika paljonkin Ellokselta, lähinnä sisustustekstiileitä, pussilakanoita ja verhoja, joihin yleensä olen ollut oikein tyytyväinen. Joskus olen tilaillut vaatteita ja kenkiäkin satunnaisella onnistumisella. Ei siis sinänsä ole pahaa sanottavaa tuotteista. Nykyään tosin koitan vältellä parhaan kykyni mukaan... aina ei ihan onnistu. Kun niitä pussilakanoitakin on niin paljon... ;)

  Maija: minäkin pyrin aina tekemään edullisia ostoksia ja kirpparit ovatkin siihen ihan parasta. En varmaan omista yhtään designtavaraa. Ehkä minua tuossa ärsyttikin tavallaan se, että hankkimani vanhat itäsaksalaiset teollisuuslamput tai vanha rautainen haitarilamppu ovat sellaisia, joita metsästin todella kauan. Eivät ne maksaneet paljon, mutta käytin vaivaa ja aikaa niiden löytämiseen ja nyt koko Suomi voi ostaa "naps vaan" vastaavan Ellokselta. No okei, ei ne nyt ihan vastaavia kuitenkaan ole! Luulen, että elloksen haitarilamppu on melkoinen rimpula mun rautahärveleihin verrattuna! =)

  VastaaPoista