torstaina, kesäkuuta 14, 2018

Visiitti Skåneen

Teimme viime viikon lopulla autoreissun Etelä-Ruotsiin, kun ystävämme täytti vuosia ja järjesti kesäjuhlat Möllessä. Yövyimme tällä kertaa Airbnb:ssä, ihan supersympaattisessa skånelaistalossa aivan Grand Hotelia vastapäätä. Sinne olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. Helteiset kelit kruunasivat kaikin puolin onnistuneen reissun ja Skånen maisemat ovat niin kauniita, että annetaan kuvien puhua puolestaan. Automatkat lasten kanssa menivät jotenkin niin kivuttomasti, että matkaa olisi mielellään jatkanut Tanskan puolelle, mutta talonmaalaus, muut "kotihommat", aika ja resurssit eivät nyt antaneet myöten. Nooooh, ensi kerralla! :)SHARE:

10 kommenttia

 1. No olittepa onnistuneet löytämään ihan teidän näköisen majapaikan. Maltoitteko kumminkin olla tekemättä mitään pientä pintaremppaa tai rymsteerausta siellä :D.

  Ja miten voi olla, että tyttökin on jo noin iso, että tukka ja mekko hulmuten juoksee lintujen perässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, oli kyllä niin kiva talo, että olisi hyvin voinut jäädä sinne vähän sisustelemaan... Majoittaja oli juuri rempannut talon ja airbnb:n sivuilla on vielä kuvat ennen remonttia, joten eipä tiedetty edes etukäteen miten kivaan paikkaan päästään :)

   Nii-in, tukka ja mekko hulmuten sitä jo painetaan lintujen (ja kaiken muun) perässä! "Parasta" on se, että hän on kuin isoveljensä kaiku - toistaa IHAN KAIKEN mitä isompi sanoo. Välillä menee isoveljeltä jopa hermo, kun toinen matkii ja toistaa jokaisen lauseen :D

   Poista
  2. Voi Kääk. Muistan ton matkimisvaiheen. Kun toinen jo ihan raivoissaan karjasee, että "EI TARTTE MATKIA", niin toinen toistaa perässä "Ei tartte matkia"... Hauskaa ja ei niin hauskaa sit kumminkaan..

   Poista
 2. Mahottoman kivannäköinen paikka maisemineen kaikkineen!
  Ja ihan samaa katsoin kuin Annukkakin, että kauhiaa vauhtia muksut kasvaneet -vastahan sitä Lilja opetteli konttaamaan 😁
  Vaan huomaa noista ”omistaankin” saman, just marakattia hämmästelin kun on niiiiin iso tyttö! ( ei enää toista, mutta tarttuu kuin siirappiin kaikki sanonnat ja komentelut, joita sitten osaa toistella hämmästyttävällä tavalla just eikä melkein oikein kohdissa 😂)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan Ruotsi vaan kaunis maa, ei siitä mihinkään pääse. Ihania, hyvin hoidettuja pihoja ja hienoja maisemia. Lapset tosiaankin kasvavat niin, että kohina käy. Nää meidän marakatit ovat varsinaiset majakka ja perävaunu <3

   Poista
 3. Ihana paikka!❤ ja kauniita kuvia👍

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihastuttavan paikan olitte valinneet yöpaikaksi. Etelä-Ruotsi on kaunista seutua, muutamana vuonna olemme käyneet vierailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui kyllä hyvä tuuri yöpaikan suhteen. Matkaa olisi mielellään tehnyt pidempäänkin, mutta velvollisuudet kutsuivat. Ihana Skåne! <3

   Poista