lauantaina, helmikuuta 10, 2018

Messujen Lastenhuone

Kaupallinen yhteistyö: Turun Messukeskus

Torstaina kävin Turkkusessa tekemässä Rakenna & Sisusta -messujen Blogitalon Lastenhuoneen. Ajattelin, että riipaisen huoneen kuntoon nopsaan ja se on siinä, mutta... ehei. Ei näyttänyt kovin hyvältä! Oli vähän liian retroa, ehkä vähän turhan ankeaa ja puuttui niinkin merkittävä asia kuin sänky. En tiedä mitä oikein ajattelin, kun en alunperin tajunnut sängyn puuttumista. Onneksi pelastava enkeli Turun Linnankadulta eli ihana lastenhuoneiden sisustuskauppa Lil Decor lähti mukaan noin tunnin varoitusajalla ja heidän tuotteensa nostivat huoneen ihan uudelle levelille. Lopputuloksesta tuli mielestäni tosi kiva. Tosin tapettien piti kyllä olla ihan toisin päin eli oravakuvioisen ja vihreäsävyisen Charlien piti tulla pitkälle seinälle ja lehtikuvioisen Berså II:n piti olla sängyn taakse jäävällä lyhyellä seinällä. Se on joskus vaikeaa ja mitäpä näistä ;) Kiva tuli!
Rakenna, Sisusta ja Uudista -messut ovat siis parhaillaan käynnissä Turun Messukeskuksessa. Menkää ihmeessä käymään, jos siellä päin liikutte. Normi messutarjonnan lisäksi D-hallissa on ohjelma-alue, jota emännöi hillitön supliikkinainen Pikkutalon Sanna. Hän ja Kukkakauppa Broncon Niina ovat lisäksi toteuttaneet messuille Sisustuksen Trendikartan 2018 ja se on ihan huikean hieno kokonaisuus. Itse koitan sunnuntai-iltapäivänä päästä paikalle, että näen messutarjonnan vähän valmiimpana kuin torstaina. Ja ehdin keskittymään kaikkeen muuhun, kun ei tarvitse säätää oman osaston kimpussa... :)

Blogitalo sijaitsee D-hallin perällä heti ohjelma-alueen takana. Talon huoneina ovat eteinen, olohuone, makuuhuone ja lastenhuone.

Isot kiitokset lastenhuoneen sisustamiseen osallistuneille yhteistyökumppaneille. Tässä lista huoneessa käytetyistä tuotteista.Boråstapeter  -  Hakola  -  Lil Decor  -  Parolan Rottinki  -  Martin aitta  -  Granit  -  Svanefors
SHARE:

2 kommenttia

  1. En tiedä miltä näytti ennen sänkyä, mutta todellakin tila näyttää nyt todella hyvältä ja kokonaiselta. Jos ei mietitä omaa ikää ja kokoa, niin mielelläni kuule ottaisin tuommoisen huoneen itsellenikin. :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit tapetit! Huomenna näen ne sitten luonnossa ja pahoin pelkään: saan tapettiherätyksen;)

    VastaaPoista