perjantaina, elokuuta 18, 2017

Uusi, värikäs IKEA-kuvasto on ilmestynyt!

Mistä tietää, että on syksy? No siitä tietenkin, että IKEA-kuvasto kolahtaa postilaatikkoon :) Kuvastossa on tänä vuonna luvassa paljon väriä, tunnelmaa ja hauskoja tuunausideoita. Pohjoismaisten vaaleiden ja harmaiden rinnalle astelevat syvän sinisen ja smaragdinvihreän sävyt sekä lämmin terrakotta ja pehmeät pinkit. Luonnosta ammennettuun värimaailmaan istuvat vaaleat luonnonmateriaalit ja keramiikka, joita on tarjolla muun muassa lokakuussa myyntiin tulevassa  EFTERTANKE-erikoismallistossa. Itse odotan innolla tuota EFTERTANKE-mallistoa, johon kuuluu käsintehtyä paperia sekä kattaustekstiilejä ja -keramiikkaa. Malliston ovat valmistaneet Pohjois-Thaimaan vuoristoheimojen käsityöläisnaiset osana Doi Tung Development -sosiaalisen yrittäjyyden projektia. Malliston valmistus on taannut köyhälle yhteisölle kunnollista työtä, koulutusta sekä terveydenhuollon.

Eilinen kuvaston medialanseeraus oli superhauska ja värikäs tilaisuus, jolle Kaapelitehtaan miljöö antoi upeat puitteet. IKEAn tiimi oli tehnyt ihan mahtavaa työtä luodessaan hienot, erilaiset huoneet. Tunnelma oli ihanan rento ja hauskuutta toi huoneiden kattoon asennetut kamerat, joilla sai ottaa itsestään kuvan kyseisessä huoneessa. Piste iin päälle oli ruotsalaisen huippustailisti Pella Hedebyn esiintyminen ja stailaama setti. Kiitos IKEA - onnistuitte jälleen todella hienosti :)
Yksi syksyn odotetuimpia uutuuksia on varmasti tanskalaisen HAYn kanssa toteutettu YPPERLIG-mallisto, joka tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin 6. lokakuuta. Mallisto koostuu kauneudessaan yksinkertaisista huonekaluista ja sisustustuotteista, joiden korkeatasoinen muotoilu tekee niistä kodin kestäviä suosikkeja. Tätä moni varmasti odottaa.

IKEA-kuvaston voi noutaa 25.8. lähtien IKEA-tavarataloista tai R-kioskista. Digitaalista kuvastoa pääsee selailemaan saman tien tästä linkistä.

SHARE:

5 kommenttia

 1. Oi, odotan innolla että pääsen hypistelemään uutta katalogia!

  VastaaPoista
 2. IKEA on kyllä niin huippu paikka, sieltä löytää aina jotakin kotia tuomista.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja ideoita näissä kuvissa. Pitäiskö käydä kurkkaamassa kuvastoa.

  VastaaPoista
 4. Siis nyt on paljon sellaista mistä tykkään. Kävinkin jo Ikeassa pyörähtämässä, mutta täytyy vielä odottaa tuota lokakuuta, että näkee tämän malliston livenä :)

  VastaaPoista