tiistaina, tammikuuta 24, 2017

Täällä!

Huh, anteeksi luvattoman pitkä tauko. Ennen joulua oli pakko keskittyä töihin ja jättää blogitouhut taka-alalle. No, tammikuu toi töitä vain lisää, mistä olen erittäin iloinen ja kiitollinen joka päivä, mutta mihinkään muuhun kuin töihin ja arjen pyörittämiseen ei ole kertakaikkiaan ehtinyt/jaksanut panostaa. Kämppäkin oli reilun kuukauden ajan hunningolla, mutta viime viikon lopulla oli pakko ottaa ryhtiliike ja siivota ylimääräiset rojut pois. Siivoilun ohella vaihdoin vähän järjestystä olohuoneeseen. "Vinotyyli" sopii hyvin ja olohuoneen lelunurkkaus jää ihanasti sohvan taakse piiloon.



Pakko vinkata: Parolan Rottinki aloitti vuoden alussa 50v-juhlavuoden juhlimisen ja heillä on nyt tosi hyvä kampanja huhtikuun loppuun asti meneillään. Tilaa verkkokaupasta klassikko Vintage-tuoli, Matala Lumikenkätuoli tai Riippukeinu, niin saat paluupostissa alekoodin, jolla saat -50% alennuksen haluamastasi Parolan Rottingin verkkokaupan tuotteesta. Tarjouksenhan voisi hyödyntää vaikka ystävän kanssa kimpassa...?

Remonttirintamalla näkyy vihdoin valoa tunnelin päässä. Yritän pian palata päivittämään kuulumisia.  

Toivottavasti jollain oli edes vähän ikävä... ;) <3
SHARE:

17 kommenttia

  1. Mulla ainakin oli :), piipahdin päivittäin katsomassa joko olis uutta...
    Onko tuo yllä näkyvä Parolan rottingin taulumainoskin myynnissä?
    Se on meinaan ihku vaikken muuten ookkaan ronttingin ystävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla! :) Toivottavasti ehdin jatkossa paremmin bloggailemaan...
      Suunnittelin Parolan Rottingille tuon julisteen sekä kaksi muuta (niissä kuvat muista klassikkotuotteista eli Vintage tuoli ja Riippukeinu) ja olen kyllä pohtinut, että jos noita teetettäisiin myös myyntiin niin haluaisiko joku ostaa. Ilmeisesti voisi siis haluta...? :)

      Poista
  2. Olihan tässä vähän jo kaipailtu uutta postausta - mutta ethän toki ota kuitenkaan paineita siitä, että pitäisi päivittää blogia, jos kerran muunkin elämän kanssa on kiireistä. :) Ihanan rönsyilevää ja värikästä sisustusta. Tykkään. <3

    Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että vähän oli kaipailtukin ;) <3 Pakko aina välillä priorisoida elämää ja kun töitä saa tehdä päivät ja viime aikoina myös yöt, ei blogia ehdi edes ajattelemaan. Kiitos kommentista <3

      Poista
  3. Mullamyös oli hirmuinen ikävä <3 Hieno tuo Parolan rottingin juliste, vitsi kun meille mahtuisi lisää rottinkikalusteita niin tekisi mieli heidän kauniita huonekalujaan hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 <3 Eikö yhtään paikkaa yhdelle riippukeinulle...? :D

      Poista
  4. Kiva oli taas lukea postaustasi. Kauniilta näyttää.

    VastaaPoista
  5. Kiva, kun tuli uutta postausta <3 Teillä on niin kaunista, että mielellään katselee. Mahtavat värit ja lämmin tunnelma.

    VastaaPoista
  6. Kyl tottamaar oli. Niin nättiä ja lämminhenkistä.

    VastaaPoista
  7. Kylppäri oli niin hieno uudistus taas, että kyllä täällä muistaa käydä tasaseen kurkkaamassa, että milloin on jotain uutta ihailtavaa :) Katselen aina olohuonekuvista tuota teidän olkkarin mattoa - se näyttää aika isolta, ja isoja on nykyisin aika vaikea löytää.. Sen näyttää myös nahkamatolta. Olenko oikeassa? Kertoisitko ehtiessäsi, että mistä olet hankkinut, ja mitä materiaalia on? Itse olen miettinyt Room 21:n 200x300 nahkamattoa meidän olkkariin, mutta materiaali mietityttää, kun kun on pieniä lapsia niinkuin teilläkin, ja sekin mietityttää, että alkaako haista tunkkaiselta, kun ei niitä nahkamattoja pestä pikaisesti mökkiterassilla niinkuin puuvillaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3
      Olohuoneen matto on Svaneforsin nahka-juuttimatto, koko 200x300. Niitä on ainakin ollut Parolan Rottingissa (ja joitain kokoja siellä on nytkin, mutta en muista mitä) eli kannattaa ainakin tiedustella sieltä. Se on totta, että tätä mattoa ei pesaista mökkilaiturilla, mutta ei tähän kyllä vuodessa ole tullut mitään näkyvää likaa, eikä haise tunkkaiselta. Tuuletellutkaan en ole, koska olen niin huono viemään mattoja ulos ;) Ihan perusimurointia ja kerran sain rätillä pyyhkiä isännän matolle läikyttämät punaviinit. Siitäkään ei jäänyt näkyvää jälkeä. Muutenkin on kyllä todella kiitollinen matto lapsiperheessä - näkkärinmuruset häviävät hyvin mattoon... :D

      Poista
  8. Kyllä täällä ollaan, vaikka välillä tuleekin taukoa. Se kuuluu elämään!
    Teillä on niin mahtavia kalusteita, kuolailen joka kerta! Nuo keittiön tuolit... <3

    VastaaPoista