torstaina, lokakuuta 15, 2015

Pieni mainos tähän väliin

Sunnuntaina 25.10. tapahtuu Hämeenlinnan alueella. On aika syksyisen Sisustamisen suunnistussunnuntain! Mukana on monta myymälää, mutta arvatkaapa mitä, meikäläisen ja blogisiskoni Katin Call it Home -blogista löydätte Parolasta, Parolan Rottingin upeasta uudistuneesta myymälästä.  Lisäksi paikalla on Svaneforsin edustaja ja Suvi Suvimarja Lifestyle Puodista esittelee Annie Sloan -kalkkimaaleja ja tuunaa huonekaluja niillä. Aivan upeita uutuuksia Madame Stoltzilta on myös juuri saapunut (katselen ja kuolaan niitä tässä juurikin...) ja katsotaan mitä muuta kivaa ehtiikään tulla ensi viikon sunnuntaiksi. Outlet-myymälän puolella huipputarjouksia ja sisustustavaraa pikkurahalla.

Tulkaahan moikkaamaan!


Kaikki mukana olevat myymälät löydät tapahtuman Facebook-sivuilta (klik)

SHARE:

9 kommenttia

 1. No piru. Pistän heti peukut pystyyn, että pääsisin poikkeamaan.

  VastaaPoista
 2. Jos mä en keksi ketään tältä suunnalta lähtijää niin mahtaisinks saada liftin jos osuisin peukalo pysyssä yhren aseman oven taa.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäpä mittään, perun edellisen!
   Mehän istahetaan systerin kanssa taajamajunaan :)

   Poista
  2. Hei jee, aivan mahtavaa, jos tuutte. Ja oikein taajamajunalla vielä, vau ;) Voin käydä nappaamassa teidät sitten siitä Parolan asemalta. Jee!

   Poista
 3. Hauskaa että en oo tiennyt koko Parolan rottingista mitään ennen sun blogia! No joo, on toi tuoli tuttu mutta en tiennyt että sitä valmistetaan enää :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. Ehkä himppasen haastava sana toi sisustuksen suunnistus... 😀

   Poista
  2. No en minäkään! ;) Lumikenkätuolit tiesin, mutten yritystä niiden takana ja sitä, että se on tässä ihan meidän lähellä :D
   Mä aina niin ajattelen sua, kun tavaan tota shishustuksen shuunnistusshunnuntaita, vai mikä se olikaan... :D

   Poista
  3. Sepä se se se... illemmalla taas ihan toivoton yhdistelmä :))))

   Poista