maanantaina, kesäkuuta 23, 2014

Hoya bella!


Kovin sateinen ja vilpoinen on keskikesän keli tänä vuonna. Parina päivänä on joutunut jopa alistumaan siihen tosiasiaan, että takka on laitettava päälle. Niin on kylyymä! Jos nyt haetaan taas jotain positiivista, sateista on toki kasveille ja luonnolle hyötyä ja kaivot eivät kuivu kesken kesän. Eikä tarvi kastella :) Mut joo, muuten voisi alkaa pikkuhiljaa jo lämpiämään. Eiköstäjookosta.

Pikkuposliinikukka Hoya Bella äityi kukkimaan. Suloisia hyväntuoksuisia kukkaterttuja on vaikka kuinka monta. Ihanaa! Nyt odottelen, koska vuorossa olisi iso posliinikukka. Ei taida tapahtua ihan lähiaikoina, mutta onpa mitä odotella.Remontti etenee myös. Itse olen ollut jotenkin ihan epävireessä ja fiilikset nollassa, mutta onneksi joku jaksaa puurtaa ja edistää asioita. Kiitos, reipas asemapäällikkö. Ehkä ensi kerralla vilautan vähän tulevaa kyökkiämme.

SHARE:

12 kommenttia

 1. Onpa upea tuo Hoya bellasi , tosi kauniit kukat!
  Kyllä nämä kesäkelit saavat kenet tahansa pois vireestä!
  Se hyvä puoli tässä on, että kovin paljon kurjemmaksi keli ei enää voi muuttua, pakko uskoa parempaan....
  Käypä vilkaisemassa blogissani, millainen sinun pikkuisesta lumipalloheidestäsi vielä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, bella on nimensä veroinen :)
   Ohhoh, melkoinen lumipalloheisi! Ei mun pikkuisesta mitenkään VOI kasvaa noin isoa ja komeaa :)

   Poista
 2. Posliinikukka on hurmaava ilmestys näin koleuden keskellä. Toivottavasti säät tosiaan lämpenisivät edes sen verran, ettei tarvitsisi poltella puita pesässä. Mekin ollaan jo kolmesti jouduttu laittamaan pönttöuuniin tulet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posliinikukan ihanat kukkatertut kyllä ilahduttavat joka kerta tuolla keittiössä.
   Lämmityskausi vaan jatkuu... huh huh. No, ehkä tämä tästä joskus helpottaa.

   Poista
 3. Vaikkakin voikukat ja varsinkin niiden joka paikkaan leviävistä siemenistä en kovinkaan paljon pidä, on ensimmäinen kuva kauniisti otettu :-)

  Ilmat tosiaan saa alavireiseksi fiiliksen. Säätiedotusta katsoessa fiilis vaan huononee, ei ne ilmatparemmaksi muutu ainakaan kymmeneen päivään täällä meilläpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Pakko nähdä voikukan kauniit puolet, kun niitä sattuu tässä muutama tuhat neliötä olemaan ympärillä... ;D
   Nyt täällä paistelee hieman aurinko, mutta eipä tuossa kelissä muuten ole juuri hurraamista. En ole mikään helteiden ystävä enkä haluaisi muutenkaan valittaa, mutta nyt alkaa tämä koleus jo piisaamaan ;D

   Poista
 4. Lämpöä kaivataan täälläkin ja parina päivänä takassa on ollut tuli....no onnksei on puita j aonneksi on takka..:))
  Minullakin tuollainen posliinikukka, mutta ei ole kertaakaan kukkinut...pöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sunkin posliinikukka saa jonkunlaisen "kukkahepulin". Tuo mun oma yritti pusata kukkaterttuja koko kevään, mutta aina ne tippuivat, kun kasvoivat vähän isommiksi. Nyt se sitten sai jonkun tsempin jostain ja teki terttuja valtavasti ;)

   Poista
 5. Kauniita kukkakuvia! Ja kyllä...alkaa täälläkin sateet ja koleus kyllästyttää...

  VastaaPoista
 6. Minulla kanssa usein nykyään kukkii posliinikukka. En tosi tiedä sen paremmin mikä se on nimeltään. Mutta kituu ja kukkii usein :)
  Tuo lumipalloheisi on niin suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla taitaa olla se iso posliinikukka. Mulla on myös se ja odotan innolla, koska se oikein saavuttaisi "kukkimisiän". Äidilläni oli joskus 80-luvulla ihan mielettömän iso ja hieno posliinikukka kampaamossaan ja muistan vaan, että siinä oli "aina" kukkia ja se oli mun mielestä jotenkin tosi jännä ;)

   Poista