maanantaina, lokakuuta 21, 2013

Oltiin Ruåttissa

Ursäkta mig hiljaisuuteni täällä blogissa ja kommenttilooran puolella. Kiitän ihanista kommenteistanne ja koitan vastailla niihin tässä ihan hetken päästä… Syynä hiljaisuuteen (tällä kertaa) oli se, että olimme maanantaista perjantaihin yhdistetyllä liike- ja huvimatkalla Tukholmassa sekä sen kupeessa Nackassa. Viikonlopuksi saimme vielä mieluisia vieraita, joten siinähän se viikko sitten vierähtikin.

Todistusaineistona Ruåttin matkasta pari fotoa hotellistamme sekä yksi niistä kolmesta kuvasta, jotka otin Gamla Stanissa. Olin siis tooosi ahkera kuvaaja ;) Hotellimme oli kertakaikkisen ihana New England- tyylinen designhotelli, Hotel J. Enpä ole aiemmin nukkunutkaan GANTin pussilakanoissa, saatika hengaillut suihkun jälkeen GANTin kylpytakissa ;) Aamupalakin oli ihan täydellinen. Suosittelen todella lämpimästi, jos kymmenen minuutin automatka Tukholman keskustasta ei ole ongelma.Viikonloppuna saimme vieraita kotipuolesta, kun äitini, veljeni, hänen tyttöystävänsä ja pikkuinen Oliver-kissa tulivat käymään. Mitäs luulette, mitä tapahtuu ilmapallolle, kun sillä leikkii yksi kissanpentu ja yksi touhukas taapero? No, poksahdukselta vältyttiin, mutta pallo tyhjeni kyllä nopeasti, kun kaksikko otti kynnet käyttöön ;)Kuvien ottamisen lisäksi olin Tukholmassa historian huonoin shoppailija. Kaikkia hienoja blogeistakin tuttuja design-esineitä kyllä hypistelin, mutta mitään en sitten ostanut. En mie raaskinut! ;)

Olohuoneen lattia maalattiin juuri ennen reissua ja se kuivui käyttökuntoon sillä välin, kun olimme poissa. Nyt tässä sitten koitetaan pikkuhiljaa keksiä huonekaluille paikkoja ja miettiä mihin hittoon se kaikki sälä ja tilpehööri laitetaan, mitä täällä aiemmin on ollut seinillä ja hyllyillä. Kun tuntuu, että millekään ei oikein enää löydy paikkaa. Tai ei ehkä halua löytyvän... ;)
SHARE:

16 kommenttia

 1. Hieno on lattia ja voi ihanuus tuota kisua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu oli kyllä aikas kiva. Mikä parasta, otti kiinni ja söi ikkunan raoista sisälle päässeet kärpäset. Me tarvittaisiin ehdottomasti tuommoinen kärpäskissa! ;D)))

   Poista
 2. Voih! Kun voiskin jättää jonkun huoneen tyhjäksi remontin jälkeen! Sellainen puhdistautumishuone jossa ei olis mitään muuta kun omat ajatukset! Ai juu, sehän on hullujenhuone :) Mutta aika ihana hetki on se kun saa "korkata" jonkun tilan ja sijoitella harkitusti haluamansa esineet. Viikon päästä siellä sit onkin jo ihan pirusti rojua :) Lycka till!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nej nej nej, mä en haluais sitä rojua tänne enää. Aiemmin rojua piti olla peittämässä jokainen seinä ja muovilattia, mutta nyt ei tartti enää. Kieltäydyn. Mielummin hullujenhuone =D

   Poista
 3. Eikä! Tahdon kans tohon hotelliin ens kerralla ;) ;)

  Mutta on teillä h-i-e-n-o lattia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tulitkin niin mieleeni tuosta hotellista! Se oli kyllä tosi mageen näköinen paikka. Ihan sun mesta sisustuksellisesti ;)
   Voi kiitos, kyllä näillä lattioilla kelpaa nyt liukastella ;)

   Poista
 4. Mie olen just niin hypistelijä kun olla voi! Ei vaan raaski :) Rempat on vähän samanlaisia kuin muutot: ylimääräset tulee karsittua (ehkä..)pois ja ne just kivoimmat jää jäljelle. Ainakin periaatteessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa, heh... ja käytännössä kun ei raaskisi oikein mistään luopuakaan. On tämä yhtä tuskaa! ;D))

   Poista
 5. Mikä näköala, vähänkö hieno paikka!

  Kissa- ja lapsikuvat yhdessä, aika mahtavaa! Pitääkin pitää tuo palloasia mielessä ;)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 6. Idyllisen näköistä meininkiä!

  VastaaPoista
 7. Tuo tapetti on kyllä upea. Sen verran rohkea, että en tiedä uskaltaisinko meille laittaa, mutta teille mielestäni niin nappivalinta. Söpöli kisu ja Voitto. :)

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia, tuollaista pitäisi kaikissa hotelleissa olla, kunnolla luksusta :)

  VastaaPoista
 9. Upea vanhakaupunki, hieno hotelli, ihana tuo lautalattia, kisu jne. mutta voiton vie kyllä VOITTO!!

  VastaaPoista
 10. Ihanat kuvat Voitosta, kisusta ja ilmapallosta!

  VastaaPoista