torstaina, lokakuuta 10, 2013

Hotellivinkki Tampereella

Ennen kuin palataan taas tapettiasioihin, haluan antaa pienen vinkin ja edun sinulle, joka suunnittelet kaupunkilomaa Tampereelle. Koulujen syyslomathan ovat kohta alkamassa ja mikäs olisi sen kivempaa kuin viettää yö tai kaksi hotellissa, nauttia hyvästä aamiaisesta, ottaa rennosti ja koluta Tampereen pikkuputiikkeja ja kahviloita läpi?

Hotellia varatessa kannattaa pitää mielessä rautatieaseman kupeessa sijaitseva Hotelli Victoria. Victoria jää helposti Tampereelle lähivuosina nousseiden "uusien ja uljaiden" hotellien varjoon, mutta ihan syyttä. Pienessä ei-ketjuhotellissa panostetaan erityisesti vieraiden viihtyvyyteen, siisteyteen, asiakaspalveluun ja ennen kaikkea monipuoliseen aamiaiseen, jolta löytyy paikallisia tuotteita luonnollisesti mustasta makkarasta alkaen ;) Hyvät arvostelut TripAdvisorissa eivät ole keksittyjä. Enkä tiedä minkään muun Tampereen keskustahotellin tarjovan asiakkailleen ilmaista pysäköintiä! Se on aika merkittävä etu autolla matkustaville. Kaupunkipäivän päätteeksi voi rentoutua saunassa ja pulahtaa virkistävään viileän veden altaaseen.

Että mitäpä enää epäröit? Tule Tampereelle! Mäkin tulisin, jos en käytännössä olisi jo ;D Melkein tekisikin mieli viettää täällä kunnon kaupunkiloma oikein ajan kanssa, sillä vuoden vauvavapaan aikana kaupungissa on tapahtunut niin paljon. Tuntuu, että Tampere on tehnyt itselleen jonkinmoisen faceliftin. Koskikeskus on päivitetty ihan uudelle levelille ja moni uusi sisustusliike on avannut ovensa... kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta puhumattakaan.

Kun varaat hotelliyösi soittamalla tai sähköpostitse suoraan hotellista ja huikkaat koodisanan "Voikukkapelto", saat 10 % alennusta päivän hinnasta. Tarjous on voimassa 1.3.2014 saakka.

www.hotellivictoria.fi, puh. 03 2425 111, Sähköposti: sales@hotellivictoria.fi

 

Kolme ylintä kuvaa: Julius Konttinen
SHARE:

18 kommenttia

 1. terve piiiitkästä aikaa ! uskomattoman ! ihana tapettivalinta ! ja Voitto on kasvanut ! kuin kauon mie olin pois täältä...

  VastaaPoista
 2. Pitäisköhän sitä oikeesti varata hotelliyö, että tajuais lähteä "turistiksi tampereelle" :D
  On meinaan ollut suunnitelmissa monta kesää! Se turistoiminen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans niin monta kertaa aatellut! Ihan kaikessa rauhassa turistina pörräisi eri paikat ja putiikit läpi. Pitäiskö meidän varata huone, haha! ;D

   Poista
 3. Näyttääpä viihtyisältä tuo hotellin aula(?), tunnelmallinen kuva. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Victorian respa ja aula ovat minustakin tosi kivat ja viihtyisät :)

   Poista
 4. Samaa mieltä! Tampere on kokenut tosiaan faceliftin, vähän varkain. Koskikeskuksesta on tullut tosi kiva, paljon uusia ruokapaikkoja ja sehän on ihan tosi avara nykyisin. T.Tamperelainen :D

  VastaaPoista
 5. Kiiti vinkistä!. Tampere on meidän perheen lemppariviikonloppukohde. Ja tähän asti Koskikadun Cumulus :)

  VastaaPoista
 6. Ahaa!!! kiitti vinkistä!!! Näyttää hienolta hotlalta, mulle kelpais kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvä vain :) Tässä erittäin hyvä valinta seuraavalle Tampereen kaupunkilomalle!

   Poista
 7. Kiitos vinkistä! Alkoi tehdä mieli yöksi Tampereelle. Yritän aina suosia ei-ketju -juttuja, jos ne katoavat jäljelle jää vain yhtä ja samaa persoonatonta ja yllätyksetöntä massaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielummin itsekin suosin yksityisiä kuin tusinahotelleja. Tervetuloa Tampereelle =)

   Poista
 8. Satuttiin tähän hotelliin kesällä juurikin ilmaisen parkkipaikan ja keskeisen sijainnin ansiosta. Aivan ihana hotelli!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olipa tosi kiva kuulla, että Victoriasta jäi hyvät fiilikset! Kiitos!

   Poista
 9. Täytyy kommentoida tähän, että Victoria on itse asiassa ketjuhotelli - Finlandia Hotels -ketjussa. Meidän ketjumme ei kuitenkaan ole ns. tavallinen hotelliketju vaan yksityisten hotellien myynti- ja markkinointiketju. Jokainen hotelli saa ja pitääkin olla omanlaisensa ja -näköisensä. Kaikkiaan hotelleja on 21 ympäri Suomen.

  VastaaPoista