maanantaina, elokuuta 06, 2012

Päivän värit

Punanen! Musta!


Punanen! Musta! Tuleeko kenellekään flashbackejä Speden Speleistä? Mulle tulee AINA, kun joku huutaa punanen tai musta. Tai "silmät kiinni nyt, jalasta kiinni nyt"... Okei, ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä taisi pehmentää pään lopullisestikin.


Pimiää on jo iltaisin. Ihanan tunnelmallistakin. Syksyn tuntua ilmassa.


Sunnuntain esittely oli menestys. Välittäjämme ei ollut varautunut ihan moiseen väenpaljouteen. Esitteet olivat loppuneet saman tien kesken. Markkinointi toiminut... hienoa :) Nyt sitten odotellaan, että esittelystä poikisi jotain konkreettista. On tämä jännää...

Voikaatten hyvin!
SHARE:

24 kommenttia

 1. Kaikkein fiksuinta on huudella jatkoja muiden kommentteihin seurassa, jossa kukaan ei tajua. Toi "silmät kiinni nyt, jalasta kiinni nyt" tulee aina väkisinkin, vaikka on päättänyt olla hiljaa. Toinen on "tee se, teippi, tee se" Autot-elokuvasta. (Oli sattumoisin Muikkusen lempileffa ja replat osaa ulkoa.)

  On aina hienoa saada osakseen pitkiä, hitaita katseita.

  Onnea myyntiin, oli aika jättiyllätys! Asemastahan tulee blogia, tuleehan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... onneksi meillä sentään töissä "nuoriso" (mua +viis vuotta nuoremmat) muistavat Speden Spelit. Monien muiden juttujeni kanssa törmään usein sukupolvien väliseen kuiluun ja saan pitkiä katseita... t: dinosaurus.
   Juu, kyllähän asemalla bloggaaminen jatkuu ja melko varma olen, että saan sinne uuden voikukkapellonkin luotua. Ei vaadi paljon ;)

   Poista
 2. Ei epäilystäkään etteikö teidän talosta tapella oston suhteen! Jos itse asuisin lähimaillakaan niin varmasti itkisin iltoisin kuinka saisin mieheni "pään käännettyä" taistoon!!!:) Onneksi ei asuta niin ei tarvitsisi täristä kuka sen lopulta saa!:) Stemppiä talon myyntiin. Mä oikeestaan jo jännätän sen tulevan ostajan puolesta. Voih. :D

  Spedet tarkalleen muistissa, ettet ainakaan tän puolesta vaikuttanut yhtään oudolta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneksi sun ei tarvitse itkeä iltaisin itseäsi uneen... ;) En tiedä tappelusta, riittäisi kun se oikea osuisi kohdalle ja toteaisi, että tää olis tässä. Vähän niin kuin mekin "aikanaan" tämän talon kanssa - rakkautta ensi silmäyksellä :)

   Ihanaa, kun spedet on jääneet muillakin mieleen... =)

   Poista
 3. Meillä päivän värit oli punainen ja valkoinen, mustat ei oo vielä kypsiä :)

  En yhtään ihmettele, että esittelyssä oli väkeä, niin upea talonne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi vielä vähän punaista poimittavaa = laiska poimija ollut talossa... :)

   Kiitos <3

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallinen toi vika kuva, huoh!
  Ja tiiätkö, musta toi 5€ laukku on oikeastaan mageempi kuin uusi engalntilainen ison rahan laukku ;) Miksei mul oo koskaan tullut tollasta vastaan, jos joskus luovut, niin vinkkaa mulle, lupaan maksaa enempi kuin vitosen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan olla yhteydessä, jos päätän laukusta luopua ;)

   Poista
 5. No varmasti on jännää! Täällä jännätään ja innosta täristen odotetaan asemablogia:) Menestyksekkäitä talokauppoja siis!

  Ai niin, aivan ihana tuo iltakuva. Tiivistyy elokuu niin hyvin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On... toivon niin, että sinne pääsemme ja asemablogia pääsisin pitämään, mutta vielä tässä odotetaan ja jännitetään :)

   Poista
 6. joo, spede! oli kyllä huippu ohjelma :D

  VastaaPoista
 7. Noista asioista loppukesä pon tehty.. arjanpoiminnasta ja illoista terassilla/pihalla!

  unelmia-unelmia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisen olisi vielä poimintaa tiedossa. Eivät tunnu marjat loppuvan tai sitten on vain liian kiireinen poimija... ;)

   Poista
 8. Syksy tuntuu ja tuoksuu...haikealle ja hyvälle...onnea talokauppoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyssä on jotain maagista ja sen tuoksu on ihana! Ainoa miinus on, että sen jälkeen tulee talvi... Mutta eihän se ole syksyn vika ;) Nauttikaamme! Kiitos, Päivi :)

   Poista
 9. Voi kuinka tunnelmallinen tuo iltakuva onkaan. Kirjoittelin juuri oman puutarhamme valaistusratkaisuista. Elokuussa parasta on juuri pimeät kesäyöt.

  Onnea talokaupoille!

  Jari

  http://www.blogilista.fi/blogi/pieni-puutarha/66738

  VastaaPoista
 10. Ihania tunnelmia. Kynttilöiden sytyttely alkaa tulla taas mieleen kun illat pimenee. Miten hyvältä se tuntuukaan taas pitkä tauon jälkeen. Onnea talokauppoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä juuri kynttilät, pimeät illat ja se tunnelmallisuus vetoavat syksyssä. Ihanaa aikaa :)
   Kiitos onnentoivotuksista!

   Poista
 11. Heh! Justiinsa eilen töissä hoin "..jalasta kiinni, NYT" -juttua ja sain ihan itsekseni hekotella omille jutuilleni!

  Toivottavasti kaupat sujuvat mukavaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAAA! Kiva kun muillakin flippaa... ;D

   Kiitos, toivotaan toivotaan! :)

   Poista
 12. Täällähän sitä on mainittu. Ihana iltakuva tällä kertaa otti haltuunsa... Voi kun mekin voitaisiin istua mökin terassilla (jota ei ole eikä varmaankaan tule) iltaa kauniilla tuoleilla hämärässä kynttilöiden tuikkeessa! Kotona lähinnä tulee mieleen maanjäristys, sillä olen laittamassa takapihaa uusiksi (ja leventämässä patiota niin, että sinne voisi ko. toimintoja tulla ensi vuonna toteuttamaankin!), joten siellä ei nyt istuskella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuotta odotellessa! Toivottavasti maanjäristyksenne on siihen mennessä ohi :) Tänä vuonna on meilläkin jäänyt hämärässä istuskelut ym. minimiin, kun eivät nuo ilmatkaan ihan ole suosineet :)

   Poista