maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Vitamiinia aamuun

Appelsiineistä itse puristettu (tässä tapauksessa pehtoorin puristama) mehu on aivan parasta! Pyysin joskus pari vuotta sitten tarjousta toimiston siivouksesta eräästä siivousfirmasta. Kävi niin, että tarjousta ei koskaan kuulunut, mutta voitin arvonnasta, johon tietämättäni osallistuin, mehupuristimen! Hieman suivaantuneena tälläsin värkin perimmäksi keittiön alakaappiin ja unohdin koko asian. Nyt pari viikkoa sitten hieman nolona muistin, että tuommoinen olisi käytettävissä... miksen ole sitä käyttänyt... hehe :)


Nyt on pehtoori puristanut meille viikon ajan aamumehut. IHANAN makuista ja kun aplarit ovat (vielä) tähän aikaan vuodesta edullisiakin, hinnaksi tulee huomattavasti vähemmän kuin ostaisi kaupasta jotain fiinimpää ja lihaisaa "morgonmehua".

Raikasta & aurinkoista viikkoa teille kaikille! =)
SHARE:

20 kommenttia

 1. Just eilen väänsin meille aamuksi tuollaista, tosin ihan sillä vanhalla perinteisellä käsikäyttöisellä masiinalla, mutta tuli kyllä IHANAA :)
  Aurinkoa myös voikukkapellon viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä joo meidänkin mielestä aplarit parhaimmillaan ja halvimmillaan, ahkerasti niitä on täälläkin popsittu :) mutta joo, pitääkin kaivaa oma "puristin", se sellainen mini, haha :D

  Ihania kuvia ja ihanaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti minilläkin saa mehua puristettua :) Joka on aivan taivaallista...

   Poista
 3. No nyt alkoi harmittaa. Istun bussissa matkalla töihin, ja nyt tajusin, että unohdin ottaa appelsiinit mukaan... On hieman tullut syötyä, on ne niin hyviä :)
  Appelsiinin aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna muistat sitten ottaa ;) Aurinkoa sinne myös!

   Poista
 4. Ostin itsekin appelsiineja ihan vain siksi, että saan tehdä niistä mehua ! Niin paljon parempaa kuin kaupan tölkkitavara, olkoon mitä tahansa spesiaalimehua.

  Kauniit lasit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päihittää mennen tullen minkä tahansa erikoistölkkimehun! =)
   Kiitti! Lasit löytyivät joskus Indiskan alen alesta pilkkahintaan. Harmittaa kun en tajunnut silloin hamstrata rikkoutumisvaraksi niitä enemmänkin...

   Poista
 5. Oon samaa mieltä, tuo on ihan parhautta. Ulkomailla on ihanaa, kun voi ostaa kipsoilta tuorepuristettua apelsiinimehua. <3 Pirtiää viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ulkomailla tuleekin usein tilattua kahviloissa tuoretta appelsiinimehua. Nam!

   Poista
 6. Meidän mehupuristin on ikivanha, mutta joka vuosi tähän aikaan kaivan sen kaapista ja puristan aamuisin appelsiinimehua. Se on todellakin parhautta ja siitä lähtee ensimmäiset kevätfiilikset. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin iloinen, kun muistin tuon puristimeni. Nyt ei ole enää paluuta entiseen appelsiinimehuttomaan elämään ;)

   Poista
 7. Sitrusvirkistystä tarvitaan juuri nyt. Ja ne appelsiinit maistuu mehuna niin paljon herkullisemmalta, sitten kun on vielä oikein ylellinen lasi...;)
  Vaikka aion kyllä tänään tehdä appelsiinirahkaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin - kun tuntuu, että muuten kevätväsymys ottaa vallan...
   Oih, appelsiinirahka kuulostaa myös ihanalta. Laitahan sitten kuvia ja ohjetta näytille, jookos! :)

   Poista
  2. Voi nam! Minullekin kelpaisi hyvä ohje appelsiinirahkalle! :)

   Poista
 8. Ihanan pirtsakka viikon alku! :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on vähän samanlainen, joskin paljon tylsemmän näköinen, appelsiininpuristin. Sekin pesii suurimman osan ajasta kaapin perukoilla, mutta nyt sille on tullut välillä käyttöäkin. Kiitos niiden halpojen appelsiinien.

  VastaaPoista
 10. Tämän vehkeen haluan! Näyttää ihanan raikkaalta, aamuni ei lähde käyntiin ilman tuoremehulasillista. terv. mm. Morgonmehun juoja ;)

  VastaaPoista
 11. Tuorepuristettu appelsiinimehu on kyllä ihanaa herkkua! Hauskan ja kätevän näköinen on tuo vempele, valottaisitko mikä mahtaa olla valmistaja? =)

  VastaaPoista