sunnuntaina, helmikuuta 12, 2012

Mahoooton homma!

Tämmöinen kasa lappuja ilmestyi perjantai-iltana tilkkupeittoa varten. Äippä on neulonut oikein urakalla ja nyt mulla on aivan mahooooton homma sommitella ja yhdistellä palat peitoksi ;)


Peitto kasvaa näillä tilkuilla aivan uusiin mittasuhteisiin. Kiitti äippä! =)Kiitos kaikille ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen!
Mahtavaa, kun on tullut niin paljon uusia lukijoita ja kommentoijia - tervetuloa lämpimästi. 

Oikein kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille!
SHARE:

13 kommenttia

 1. Näyttää ihanalta. Tulee varmasti kaunis peitto! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tulee varmasti todella kaunis ja ihana. :) Anti-käsityöihmisenä ihailen kovasti muiden kädenjälkeä. :)

  VastaaPoista
 3. No voi mahoton!
  Mä voisin just saada laput tehtyä, mutta sit se jäiskin siihen...

  VastaaPoista
 4. Huhheijaa, noissapa on ollut työtä! :) Mullakin on suunnitelmissa tilkkupeiton neulominen (tai virkkaaminen, isoäidinneliöistä tulisi kiva) mutta saapa nähdä, jääkö vain suunnitteluasteelle.

  VastaaPoista
 5. Jösses miten hieno tulee! Kehtaisko mitenkään pyytää ohjetta tuohon peittoon?

  -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kehtaa! Tuohon ei vain oikein ole mitään varsinaista ohjetta... ;) Tarkoitus on neuloa ja virkata erilaisia, mutta samankokoisia tilkkuja (n. 18x18cm). Äippä on neulonut erilaisia kuvioneuletilkkuja, mutta itse en osaa oikein muuta kuin oikein-nurin-neuletta ja sitten noita isoäidin neliöitä. Niitä sitten yhdistellen peitto pikkuhiljaa syntyy :) Ei muuta kuin tilkkuja väsäämään, jos tulee reissussa tylsää! =D En kyllä usko!

   Poista
  2. Upea peitto tulossa!

   Blogissani on haaste sinulle!

   Poista
 6. Onhan tuossa hommaa, mutta voi miten hieno siitä tulee!

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit ! Ihana äippä ! Mukavan näköinen kun siinä on erilailla kudottuja paloja.

  VastaaPoista
 8. No voi mahoooton miten ihana peitto! täytyykin vinkua äiti tekemään neliöitä;) tosi kiva!

  VastaaPoista
 9. Kivaa puuhaa pitkäksi aikaa! Mukavaa ystävänpäivää!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 10. Täytyy käydä täällä avautumassa kun vohkin vahingossa ideasi! Kiitos ja anteeksi! Jotenkin vain ajattelin hullusti, että 10x10 cm olisi riittävä koko tilkulle. Sehän on ihan hirveän pieni enkä edes tiedä miten ne kiinnittän yhteen. On niitä nyt jo jonkinmoinen pino. Jotenkin siis tuo värimaailma jäi mieleeni ja aloin kehitellä ideaa ja sitten muistinkin, että täältä sinun blogistahan minä tämän keksin enkä mistään muualta. Kiitos siis vielä erittäin kivasta blogista!

  VastaaPoista
 11. Hei kaikki, kiitti kommenteista ja sori kun on jäänyt vastailematta loppuihin. Kiirettä ollut, tosin ei peiton kanssa ja joka ei vaan edisty, vaikka kuinka sitä tuijottaisin maagisesti... ;)

  Aino, kiva kun avauduit - ole hyvä vain ;) Jos täältä jotain ideaa ja inspiraatiota saa, olen siitä enemmän kuin iloinen. Tosin en itse ole kauhean hyvä esimerkki, kun tuntuu ettei hommat etene, mutta ei puhuta siitä ;)

  Minusta 10 x 10 ei kyllä kuulosta liian pieneltä. Kiinnittäisin ne yhteen käsin ompelemalla ja katsoisin sitten, miltä näyttää. Siitähän voisi tehdä esim. tyynynpäällisen?

  VastaaPoista