perjantaina, lokakuuta 21, 2011

Täällä ollaan!

Työkiireet, pimeys, horros, järki jäässä... Ei tunnu bloggailu nyt oikein ottavan tuulta purjeisiin. Olisiko tässä ainekset ensimmäiseen vakavasti otettavaan blogikriisiin? =D En tiiä.


Joka tapauksessa olen huippuonnellinen teistä ihanista blogikamuistani, jotka jaksatte käydä heittämässä viestejänne kommenttilooraani. Jokainen viesti tekee minut iloiseksi. Kiitos. Ja te uudet lukijat - mahtavaa, kun olette löytäneet Voikukkapellolle. Toivottavasti tulette viihtymään. Ihanista blogikamuista puheen ollen, sain jo jokin aika sitten Hyvä Mieli -blogista söpön ystävyystunnustuksen. Thanks, buddy!


Haluan ojentaa tämän eteenpäin Pikkutalon Sannalle, Sisustusaitan Jasmiinalle, Villa Töllin Evelle, Vaniljaisen Liisalle ja SuperSannalle Riuttala Old Schooliin. Haleja ja voimia pimenevään syksyyn. Olette varmastikin saaneet tämän tunnustuksen jo muualtakin, mutta koska tähän ei liity mitään tehtävää tai tunnustettavaa, on ilo antaa tunnustus eteenpäin. Olkaatten hyvät :)

Sanna Pikkutalosta pyysi minua osallistumaan viiden sanan haasteeseen. Idea haasteessa on se, että osallistuja voi pyytää 5 satunnaista sanaa bloggaajalta, jonka blogista ottaa haasteen mukaan.
Jos haluat osallistua haasteeseen, kerro se kommenttiboksissa ja keksin sinulle viisi sanaa, joista voit kirjoitella mitä mieleen tulee. Sannan minulle antamat viisi sanaa ovat: sänky, koivu, silmä, artisokka, pellava. Jaiks ;)

Sänky.
Tärkeääkin tärkeämpi paikka. Suotavaa olisi, että se olisi myös hyvä. Meillä ei ole. Jo kerran on meidän taloudessa mennyt sänky konkreettisesti keskeltä katki ja nyt tuntuu, että nykyinenkin antaa merkkiä siihen suuntaan. Toivon, että jonakin päivänä on varaa satsata johonkin muuhun kuin ikea-sänkyyn, joiden elinkaari on meillä 3 vuotta. ;D


Koivu.
Ensimmäisenä tulee mieleen pihallamme jököttävä iiiiiso koivu. Se on haarautunut epäilyttävästi ja pitäisi kaataa tai amputoida... Koivu on minulle jotenkin ristiriitainen puu. Tavallaan se on kaunis, suomalaisuutta ja kesää henkivä, mutta jotenkin ei vaan oikein säväytä. Ei huonekaluissa eikä kotipihalla (koska roskaa kaikkina vuodenaikoina), mutta hei, nyt keksin, pönttöuunissa kyllä. Toimii.

Silmä.
Sitä voi iskeä ja räpyttää... ja meikata ;) Yksi ihmisen tärkeimpiä elimiä (onko silmä elin? näköelin?) Sielun peili. Kauniiksi kehuttu.

Artisokka.
Ei muuta tunnesidettä kuin se, että keväällä päätin viljellä latva-artisokkaa. Hah, hyvä vitsi... keskityn jatkossa salaatteihin ja sipuleihin. Artisokka on minulle kulinaarinen aukko sivistyksessä. En oikein edes tiedä/muista, miltä maistuu.

Pellava.
Ihana, ihana, ihana. Tekstiileissä, vaatteissa, pyyhkeissä, öljynä jne. 

Tämmöisiä höpinöitä tällä kertaa.
Toivotan teille oikein kivaa ja leppoisaa viikonloppua!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Voi kiitos tunnustuksesta <3 ethän koe blogikriisiä ethän? ;)

  vitsit mua naurattaa miten teillä voi mennä sänky poikki :DD taitaa olla KOVASSA käytössä ;DDDD

  latva-artisokkaa olisi kiva maistaa.. :o

  Mukavaa viikonloppua ! :))

  VastaaPoista
 2. No hätä, kyllä me jaksetaan odottaa:) kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Täälläkin on hiljaisempi kausi bloggailussa, olen keskittynyt töihin (siis niihin mistä saa rahaa) ja hepan osto hommiin viime aikoina. Oon ajatellut, ettei näin hauskasta hommasta kuin tää bloggailu on, kannata ottaa paineita. Eikös niin? :)

  VastaaPoista
 4. Jasmiina: kiitti, ehkä mä koitan sivuuttaa orastavan blogikriisini ;) Joo-o, poikki meni... ei varmaan kannata selitellä sen enempää... ;D

  Selma: ihanaa, kiitos. Ja mukavaa viikkoa, kun ehti tuo viikonloppukin mennä :)

  SuperSanna: olet aivan oikeassa - ei tästä paineita pidä ottaa. Välillä vaan tulee tuskastumisen hetkiä, kun ei ehdi olemaan kotona niin paljon kuin haluaisi jne. Oih, tuleeko teille heppa?! IH-HA-NAA! =)

  VastaaPoista
 5. Piru vie kun piristi maanantaita sun sanaselitykset :)

  Allekirjoitan niiiiiin nuo koivut ja artisokat ja pellavat ym. mutta tuli vähän luuseri olo kun ei olla saatu Ikean runkopatjoja poikki 11 vuodesssa...pitääkö yrittää kovemmin iltojen pimetessä :)

  Kiitti tunnustuksesta, lämmitti !

  Energiaa viikkoon, ei se täälläkään aina maistu...

  VastaaPoista
 6. Sanna: haha! Kannattaa ilman muuta koittaa, mutta voi kyllä vaatia aikamoista työstöä, että saa runkopatjan poikki! ;D Meillä kuitenkin katkesi vain sängyn laita... ;)

  VastaaPoista