sunnuntaina, lokakuuta 30, 2011

Kartalla

Mainio viikonloppu takana! Ihanaa seuraa, hyvää ruokaa, kivoja kirppareita ja pitsisiä, valkeita unelmia...;D Nopeasti tulin näyttämään parhaimman löytöni, vanhan koulukartan. Jossa tekstit ovat latinaksi! Tänään opin, että Mustameri on Pontus Euxinus ja Välimeri Mare Internum. Tykkään.
Viikon päästä tähän aikaan olemme jossain Oceanus Atlanticuksen päällä tai sitten jo lähempänä Caracasia. Parin viikon loma lämpimässä alkaa pikkuhiljaa olla käsillä :) Oijoi.

Ihanaa alkavaa viikkoa!
SHARE:

18 kommenttia

 1. Oi, mikä ihana löytö!! Mä ilahduin suunnattomasti mun 80-luvun löydöstäni, ISO koulun maailmankartta kirkkaineen väreineen.. (20,-) MUTTA sun löytö on aivan ainutlaatuinen.. Ihan uteliasuutta kysyisin, paljonko moisesta maksoit? Voisin kuvitella että pyytävät maltaita. IHANUUS ON!

  VastaaPoista
 2. Tuota vikaa sun nyt ei kyl ois tarvinnut kertoa ;DD Oon vain lievästi kade.. No ei, olet varmasti lomasi ansainnut ja olen tietty hyvin onnellinen puolestasi, että pääset etelän lämpöön :)

  Nemo saltad sobrius nisi forte insanis! Tai jotain sinne päin...varmaan ainakin väärin kirjoitettu. "Ei kukaan tanssi selvinpäin ellei ehkä hullu." Se luki yhden meijän lukion luokan seinällä ja jäi päähän ;D Meijän lukion rehtori kun oli latinafriikki ja kirjoitti hissan luokan seinälle aina jonkun hyvän viisauden..

  Kartta on kertakaikkisen upea!

  VastaaPoista
 3. Muutun kateudesta vihreäksi täällä, MIELETÖN LÖYTÖ! Eihän noita ollu lisää...?

  VastaaPoista
 4. Ihan uskomatoman hieno löytö tuo kartta! Mä haluaisin vanhan Manhattanin kartan... Täytyy ehkä lähteä paikanpäälle (sitten joskus), jotta saan juuri sellaisin mikä visioni on ;)

  Ihanaa lomaa ja rentoutumista lämmössä ja auringossa. Pari viikkoa tulee tekemään ihmeitä!

  VastaaPoista
 5. Upea karttalöytö! waude!!
  Kaikki on lähdössä lomailemaan..pyh.. minäkin haluan!

  Mutta olet varmasti lomasi ansainnut:)) Kivaa!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Siis niin upea löytö, varmaan harvinaislaatuista tälläisä löytää. Oikein antoisaa lomaa!

  VastaaPoista
 7. Anni: Kiitti - ja aivan huippua, että säkin olet löytänyt moisen aarteen. Kartat eivät kuitenkaan ole ihan jokapäiväisiä kirppislöytöjä... ;) Maksoin tästä 20 e. Oli siis erittäin hyvä löytö hinnankin puolesta!

  Liisa: älä oo kade... ;) Latinankieliset viisaudet ovat mahtavia!

  Nipsu: älä nyt ihan kokonaan vihreäksi kuitenkaan :) Karttoja oli sattumalta kaksi, niin kuin meitä kirppishamstereitakin, ja kumpikin sai omansa. Kaverin kartta oli semmoinen hervottoman kokoinen värikkäämpi versio Aasiasta. Hieno sekin. Harvinaisia löytöjä...

  Milla: jonkun kaupungin vanha kartta vasta helmi olisikin! Joo, kyllä pari viikkoakin auringossa (toivottavasti auringossa) vähän helpotusta tuo tähän pimeimpään vuodenaikaan.

  Jasmiina: kiitti kiitti! Ja kivaa viikkoa sullekin! :)

  Johanna: kiitos :)

  Eija: niinpä! Kiitos kiitos!!

  VastaaPoista
 8. Ihana kartta ja IHANA koko pöytänurkkaus...☺

  Mahtavaa lähteä lomalle juuri nyt, vuoden pimeimpään aikaan.

  VastaaPoista
 9. Voi luoja miten upeasti kartta sopii tuohon seinälle ja hinta... siis niiiin kohdallaan!!!! Ihanaa kun olet tehnyt noin kivan löydön. Kaunis koti muutenkin <3

  VastaaPoista
 10. Tuo kartta on kyllä mahtava, oi että olen kade ..hiukan,) Mulla on kans ollut etsinnässä kartta, mutta tahtovat pyytää kalliita hintaja.

  VastaaPoista
 11. Voi apua, minä en ole tätä nähnyt!!! IHANA!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 12. Upea karttalöytö! Ja vielä latinankielinen...
  koulussa luin aikoinaan latinaa: fabricando fit faber(=harjoitus tekee mestarin tai repetitio mater studiorum est (=kertaus on opintojen äiti). Näitä viisauksia siellä opiskeltiin, ihan kauheasti en ole myöhemmin niitä tarvinnut.....
  Mutta oikein upeaa lomaa toivottelen sinulle ♥

  VastaaPoista
 13. Sykähdyttävä näky pidän tosi paljon tästä tunnelmasta, olin varmaan hetken hengittämättä...tunnelma on niin makuuni tässä on sitä jotain...<3
  Onko se sitten kartta, joka sen tekee vai mikä mutta siis kokonaisuus kuten jo aikaisemmin mainitisin on mieluisa.

  Oikein hyvää ja turvallista matkaa
  kaikkea hyvää nautinnollista sellaista
  kuulostaa lämpimältä ja valoisalta!<3

  VastaaPoista
 14. Oi kun näyttää hyvältä! Ja sopii paikalleen kuin nakutettu. Tosi kivalta näyttää muutenkin siellä keittiössä.

  VastaaPoista
 15. No jopas sopii paikalleen niinku nenä päähän!!
  Upee löytö!!:)

  VastaaPoista
 16. upee kartta! ite sain just vanhan pohjoismaitten kartan, mutta sepä on niin mahottoman iso, ettei mahu meidän seinille..piti keksiä se silti johonkin ja sepä pääty pimennysverhoks vierashuoneeseen ;) aivan upeita kuvia ja löytöjä muuten täällä blogissa!

  VastaaPoista
 17. upee kartta! ite sain just vanhan pohjoismaitten kartan, mutta sepä on niin mahottoman iso, ettei mahu meidän seinille..piti keksiä se silti johonkin ja sepä pääty pimennysverhoks vierashuoneeseen ;) aivan upeita kuvia ja löytöjä muuten täällä blogissa!

  VastaaPoista