tiistaina, syyskuuta 20, 2011

Tunnustelua


Arvatkaapa mitä? Olen saanut tunnustuksen! Ja vieläpä oikein monelta taholta. Olen eeeeeerittäin otettu :) Tunnustuksen saajan pitää kiittää tunnustuksen antajaa, antaa tunnustus 8 bloggaajalle ja kertoa 8 asiaa itsestään, joita ei ole aiemmin kertonut.


KIITOS Pepi Mummun huushollista, Carta Zoen Zoe, VaniljaHousen Niina ja Maija Ruostetta & Pitsiä -blogista! Teidän tunnustuksianne oli kiva lukea ja kiitos, kun annoitte sen minullekin ;)

Tämmöisiä asioita tunnustellaan tällä kertaa:

1. Olen koukussa Big Brotheriin. Pehtoori ei voi sietää BB:tä. Olosuhteiden pakosta joutuu kuitenkin hiukan sitä seurailemaan ;)

2. Olen järkyttävän huono juoksija ja meillä on perjantaina firman cooper. Plääh… en tykkää :(

3. Tykkään aivan kauhiasti käydä jumpissa; sumpaa, fättiä, däänssiä, hiphoppia jne. Mulla pitää ehdottomasti olla ohjattu tunti, sillä itsekseni en saa mitään aikaiseksi.

4. Ostin puolitoista vuotta sitten Wiin sillä tekosyyllä, että jumppaan kotona sen kanssa. Varmaan puoli vuotta jaksoin. Viime viikolla siirsin Wiin kaappiin…

5. Soitin ala- ja yläasteella 6-7 vuotta pianoa musiikkiopistossa. Tänä päivänä osaan soittaa pari klassista biisiä nuoteista - siinä kaikki ;) Musiikinteoriatunnit olivat 100% horroria ja jäin teoriassa pari kertaa luokallekin. Pianonsoitonopettajani oli tiukka polakki, joka jätti minut aina jälkkäriin ts. harjoittelemaan soittoläksyjä, kun en niitä kotonakaan harjoitellut.

6. Olen kynsienpureskelija (=hermoraunio??!!). En varmaan koskaan pääse ällöstä tavasta eroon. Kynteni ovat niin pienet, ettei niissä pysy edes rakennekynnet. Piano-ope kyllä tykkäsi kynsistäni ja näytti pitkäkyntisille (hah!) tytöille, että katsokaapa näitä kynsiä ja ottakaa mallia! Tähtihetkeni ;D

7. Olisi ihanaa osata kaikki maailman kielet! Edes yleisimmät… kuten mandariini? ;)

8. Haluaisin tehdä paljon kaikenlaisia käsitöitä, askarteluja, tuunauksia ja sen semmoisia. Jotenkin minun on kuitenkin aina tosi vaikea "ryhtyä" toimeen. Ompelukset ovat odottaneet muutaman viikon ruokahuoneen pöydällä sopivaa hetkeä. Ja tilkkupeittoon ei ole kovin montaa palaa viime aikoina syntynyt... ;)

Bonustunnustus: Hitto, mun päässä on soinut monta päivää tää biisi. Video on ihan karsee, mut biisi on "chikahyvä" =D
Tunnustus näyttää pyörivän vahvasti seuraamissani blogeissa, joten en sitä nyt varsinaisesti kohdista kenellekään (joo, olen tylsä... sorry). Saa napata matkaan, ken tahtoo! =) Heippa taas!
SHARE:

9 kommenttia

 1. No sehän on loistava saavutus, jos kerran puoli vuotta jaksoit wii-lla leikkiä.
  Mua tälläiset jaksaa innostaa korkeintaan viikon.. Sitten jo mene kaappiin :D
  Kerran ostettiin joku Guitar hero rumpu-juttu, koska mä sain kaupassa ilmestyksen, kuinka kiva olis jos toiset soittaa kitaraa ja mä rummutan. Tasan kerran kokeilin.. sit ei enää kiinnostanut :D
  Ja kynsien pureskelusta. Nykyään on kaikkea kivaa keksitty, jotta pääsis siitä eroon. Esim geelilakka.. Rupee kuule kynnet kasvamaan niin kovaa vauhtia, ettet pysyy perässä :)

  VastaaPoista
 2. Mahti tunnustukset :D Mulla on kans tuo hinku oppia kieliä, mutta harvemmin olen edes alkeet kurssia jaksanut lukea loppuun... Ehkä sitten joku päivä hallitsen edes yhden kaikista aloittamistani, mieluiten italian!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Joo, mulla kuulostaa samalta toi pianotunti, mä kävin vaan kitaratunneilla?! :D ja tais olla munkin tähtihetki se, että mulla oli maailman lyhyimmät kynnet.. nyt oon aika hyvin päässyt eroon, tahdonvoimaa;)

  Kivat tunnustukset muutenkin! :)
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Onnea tunnustuksesta ja hienot olivat tunnustukset...☺

  VastaaPoista
 5. Kivat tunnustukset ja ihana blogi! Löysin tänne tieni juuri äsken ja varmasti tulen uudelleen kylään!

  Mä kans yritin soittaa pianoa, yhden lukukauden yritin, mutta sitten kun piti ruveta soittamaan kahdella kädellä... lopetin. Soitin Aaroni pianokoulu kirjoista. Siellä oli semmonen kappala kun intiaanilaulu, mun oli aivan mahdoton tehdä käsillä eri asioita eritahtiin :D

  Tervetuloa vastavierailulle blogiini!

  -Riikka-

  VastaaPoista
 6. Kiitti taas kommenteista, ihanaiset!

  Maanvaiva: Wiillä on kyllä kiva leikkiä edelleen, mutta se vaatii seuraa - ja aikaa. Yksin melko boring pidemmän päälle ;) Hommasin myös pleikkarin Singstarien takia. Illanvietoissa on kyllä ihan ykköspeli ja rockband on kiva, kun siinä voi "leikkiä" koko bändi kerralla =D

  Zoe: kiva jos tunnustukset kelpasivat. Italia olis tosi kiva ja epsanja myös...

  Jasmiina: hehee... kitara olis kyllä ollut paljon rokimpi instrumentti, mut ei ehkä musiikkiopistossa. Miten ne aina siellä onnistuu pilaamaan kaiken? ;D Multa taitaa vissiin puuttua tahdonvoima...

  Irmastiina: kiitti!

  Riikka: tervetuloa! Vitsi, että repesin tosta Aaronin pianokoulusta. Muistan erittäin hyvin intiaanilaulun(kin). Se oli ihan huippu! =D Sillä sai ärsytettyä kuulijoita niiiiiin hyvin - hahaa! Tulenpa vastavierailulle.

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea sinusta ja tämä on kyllä tosi ihana blogi!

  VastaaPoista
 8. Selma: kiittää ja punastuu hän...

  VastaaPoista
 9. Mä en oo tänä vuonna BB:tä katsonut. Joskus katsoin ja on mulla ollu 247 myös. Ei kuitenkaan enää pariin vuoteen. Mun mies ei voi sietää kyseistä ohjelmaa.

  VastaaPoista