perjantaina, huhtikuuta 15, 2011

Kaikenlaista...

Tekemistä ja menoja paljon - aikaa liian vähän. Vuorokaudesta loppuu tunnit! Onneksi on viikonloppu ja "oma aika" edessä. Ja hieno ilma! Nautitaan siitä :)


Alkuviikosta kerkesin pyörähtämään kirpparilla ja mikä aarre sieltä löytyikään. Vanha Porin olut -pullolaatikko sopii teemaltaan aiemmin löytämääni Tähtijuomapulloon ja pääsi heti käyttöön. Siinä kulkee näppärästi rehut (lue: taimet) keittiön ja kuistin välillä. En nimittäin uskaltanut vielä alkuviikosta pitää taimia öisin kylmällä kuistilla, etteivät reppanat palelluta itseään. Viime yöt nuo ovat yöpyneet kuistilla ja toistaiseksi kaikki hyvin...


Muuten, jos olette ihmetelleet, että mihin ne lumet katosivat, niin tiedoksi kaikille: ne löytyvät meidän pihalta! Ihan oikeasti...

Koko nurmikko on ihan lumen peitossa ja pihatien reunoilla lunta on paikoitellen miltei puoli metriä... Eilen mitta tuli täyteen ja levittelimme isännän kanssa lunta tielle ja ojiin, jotta nurmikko saataisiin edes juhannukseksi näkyviin. Ensi vuonna lupaan aloittaa lumen levittämisen heti, kun lämpötila nousee vähänkin plussan puolelle. Se jos mikä on varma! Jotenkin absurdia: tein lumitöitä ja hyttynen pisti minua kaulaan! ;D
En ole vielä ehtinyt paneutumaan saamaani ihka ensimmäiseen tunnustukseenkaan... Toivottavasti viikonloppuna on aikaa sille. Eilen sentään kävin keräämässä pajunkissoja ja kylvin rairuohon (part 2). Ja tadaa, grillikausikin on tällä viikolla avattu! Onneksi pihallamme on lumettomiakin paikkoja, jossa voi grillata esim. klo 21:30 pimeässä n. yhden asteen lämmössä - ja nauttia siitä... ;)

Sulattavaa auringonpaistetta ja ihanaa viikonloppua kaikille!

_______

Too much things to do, too little time. Fortunately it´s weekend and the weather is fine. Let´s enjoy!
I found a lovely treasure from the flea market. Old wooden beer bottle box is excellent for carrieng the plants between the kitchen and porch - and looks wonderful too.

Our lawn is still covered by snow. Hope it melts before midsummer... Next year I will start to get rid off it as soon as the temperature rises above zero, I promise! You know what is just absurd? I got bitten by the mosquito during the snow work!
SHARE:

3 kommenttia

 1. Juu vähän sama ongelma täällä; paljon hyviä idoita, mutta ei aikaa toteuttaa kaikkia...no kaikki ajallaan ja ideat paperille muistiin. Hieno laatikkosi muistuttaa kovin omaani Aurankoppaa, jonka juuri voitin :)

  VastaaPoista
 2. No jo on teillä lunta! Meillä suurimmissa kasoissa, vielä vähän jäljellä, muuten jo sulaneet.
  Toivotan oikein aurinkoista ja lämmintä viikonloppua, josko lumet sulaisi.. ede vähän..:D

  VastaaPoista
 3. Ei oo totta,hyttynen pisti!!:D

  Ihana kirppislöytö!

  VastaaPoista