sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2016

Juhlakoristelut =)

Pääsiäisen ainoat koristeet: esikoisen päiväkodissa kasvattama ruoho (oma astia pyydettiin onneksi tuomaan ;)) ja omin pikku kätösin "valama" kulho, joka kaikessa kauheudessaan on loppuviimeksi ihan söötti. Ikean karkkitipuset kruunaavat komeuden, vaikkakin häipyivät kulhosta nopeasti. Vuosikertapajunkissoja olisi yläkerrassa lasitölkissä, mutta niitä en jaksanut tuoda alas esille. Kausikoristelut eivät vaan oikein ole mun juttu. Narsisseja en ole tänä vuonna ostanut vielä ollenkaan. Ne ainoat perunanarsisseina myydyt ikealaiset osoittautuivat aivan muiksi kuin perunanarsisseiksi, perhana! =) Mutta ehtiihän niitä. Tänään sai loputkin lumet kyytiä ja jotenkin kummasti ajatukset heti suuntautuivat tulevaan kesään ja pihan laittoon. Olisi niin monta juttua, mitä pitäisi tehdä kuntoon... No, periaatteessa vaan koko piha :D Netti on käynyt hitaalla koko pääsiäisen ja kommentteihin vastaaminen on aika turhauttavaa, kun yhden sivun aukeaminen kestää n i i n kauan. Tällä verukkeella siirrän viime postausten kommentteihin vastaamisen hamaan tulevaisuuteen. Kiitos kuitenkin kaikille kommentin jättäneille! <3 Näihin kuviin ja tunnelmiin toivottelen teille oikein ihanaa pääsiäistä. Huomenna vielä nautitaan vapaapäivästä ja toivottavasti myös kivasta aurinkoisesta kelistä. Kesäaika, jei!SHARE:

5 kommenttia

 1. Hyvää pääsiäistä teidän popppoolle ❤️

  VastaaPoista
 2. Onpa söpö kulho. <3 Hyvää pääsiäistä teille! Viikonloppuna nähdään. :)

  VastaaPoista
 3. Sama juttu täällä, kausikoristelut jäävät vähemmälle. Meiltä löytyy muutama pieni kipollinen ohraruohoa ja keittiön lampusta roikkuu päiväkotilaisen tekemä noita-akka! Viikonloppuna tavataan :)

  VastaaPoista
 4. Täällä saatiin rairuohot kivasti kasvamaan ja lapsen päiväkodissa tehdyt koristeet siinä vieressä =D on ne hellyyttäviä. Oltiin pääsiäinen liesussa ja kuinkas kävi ruohojen....ei niin hyvin... Mukavaa viikonloppua! Olisi ollut mahtava päästä mukaan...

  VastaaPoista
 5. Söpöisyys sentään <3

  VastaaPoista