tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Sekalaista...

Hiphei, ympätäänpäs samaan postaukseen kieloja, parsan pääsato, Keskustorin tulppaanimeri, Insjö-sisälaukut, tulevan Tallinnan reissun kauneussalonki ja Desenio-arvonnan voittaja. Olisikos siinä pari aihetta :)



Aloitetaan niistä rakkaimmista - kieloista. Vaikka huikeita keltaisena loistavia voikukkapeltoja hehkutankin, on alkukesän (ja muutenkin) ihanin kukka evö kielo. Sen tuoksuun ei voi kyllästyä ja kukan ulkonäkö, herkkyys ja kaikki, ai että rrrrakastan. Tampereen Keskustorilla törmäsin viime viikon lopulla puolestaan melko vakuuttavaan näkyyn, kun valkoisten tulppaanien uljas barrikadi tervehti sieltä jonkun aukion reunasta. Tuli taas sellainen maalainen kaupungissa -fiilis näitä komistuksia pällistellessä ;)



Omalla kasvimaalla parsan pääsato on korjattu. Nipullinen tuli. Kenties toinenkin vielä saadaan. Mitäs me parsanviljelijät ;)

Ai että mikä Insjö? Sisälaukku, what? No kuulkaas, sain jokin aika sitten yhteydenoton Insjöltä ja sain heiltä testattavaksi pienen INARI-sisälaukun. Siis laukku laukun sisällä, bagINbag! Eipä muuten ollenkaan huono idea. Sopii tämmöiselle huithapelille, jolla käsveskan sisältö on jotain aivan käsittämätöntä... En ikinä jaksa siivota laukkuani ja sen takia en vaihdakaan laukkua juuri koskaan, koska laukun siivoaminen ja tavaroiden siirtäminen laukusta toiseen on niin vaivalloista. Apuna tästä eteenpäin on siis Insjö, joten kiitoksia vain laukkuelämäni pelastamisesta! :)

Insjö-laukunjärjestelijät (bagINbag) ovat oiva tapa järjestää päivittäiset pikkutavarasi kauniisti ja kätevästi isompaan laukkuusi. Insjöstä saat puhelimesi helposti esiin, ja luottokorttisi sekä meikkituotteesi ovat kätevästi saatavilla. Erikseen myytävä pikalukollinen Insjö-avainrengas tekee avaimien hakemisesta vaivatonta. Vaihtaessasi laukkua riittää, että siirrät Insjön laukusta toiseen. Pikkutavarasi seuraavat mukana ja säilyvät kauniissa järjestyksessä!

Yhteistyössä www. insjo.com



Tähän väliin hurmaava pionikimppu, jonka sain synttäreiden kunniaksi. Taustalla näkyvät Desenion julisteet, josta pääsemmekin sujuvasti siihen, että eilen arvoin voittajan Desenio-julistekollaasille. Arpaonni suosi Marleeta, joka kommentoi: "Kahdella arvalla mukana. En voinut valita vain yhtä... Eniten tykkäsin siitä jossa oli kahdeksan kasvitaulua ja siitä jossa ruskea sulka ja naisen kasvokuva. Ja susi juliste oli hienon näköinen!" Toivottavasti nyt lahjaksi tuleva kollaasi on mieleinen. Olen sinuun yhteydessä piakkoin! Onnea vielä voittajalle.

Ja sitten se tuleva Tallinnan reissu. Alle kaksi viikkoa ja ryhmärämä (Annukka, Bikke, Mervi, Micu, Mirah, Pepi, Sanna, Taina ja meitsi) lähtee yökylään Tallinnaan! Tiedossa ihana reissu: ruokaa, juomaa, shoppailua, hyvää seuraa ja yksi kauneushoitolakeikkakin on jo valmiiksi buukattu. Menemme siis Vanilla Sky -nimiseen hoitolaan, jossa luvassa on jokin yllätyshoito. Itse toivon botoxia (ei taida kuulua palveluihin) ja Taina brassivahausta ;D) No, ehkä kumminkin joku jalkahoito olisi ihan kiva ja realistinen vaihtoehto... hah :D

Kauneushoitola Vanilla Skyn sivut löytyvät täältä ja oheinen video kertoo heidän tarjoamista palveluista.




SHARE:

16 kommenttia

  1. No hiphei vaan. Siinähän sitä aihetta kerrakseen. Katotaan pysynkö samassa järjestyksessä.

    - kielot todellakin ON ihanimmat kukat evö <3
    - valkoinen tulppaanipelto kotipihalla olis kans kiva
    - vai että parsaa? ja minä kun luulin olevani etevä, kun kasvattelen pottuja
    - tarttisin uuden laukun (muistaisitko muistuttaa mua siitä kun ollaan lahden toisella puolella vaikken sieltä koskaan oo mitään oikein löytänytkään)
    - pioneistakin oon alkanut tykkäämään vaikka lapsena inhosin niitä, kun niitä oli joka paikassa tontilla
    - reissu hirvittää, mutta hyvä siitä tulee. kai...

    Ja niin. Onnea voittajalle! Olen kateellinen, mutta kestän kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin pysyit järjestyksessä :) Mitä häh, voiko pioneja inhota?! Hassu :D
      Tommonen tulppaanipelto olisi kyllä aika hulppea kotipihalla. Ei muuta ku syksyllä istuttamaan sipulia maahan. Joo varmaan, mullahan on ne viisi viimesyksyistäkin tulppaaninsipulia edelleen kuistilla pussissa odottamassa istuttamista. Eivät taida enää olla ihan käypää valuuttaa tulppaanimaassa.

      Poista
    2. Voi, pioneita voi inhota! Mulla olis siitä yks hyvä esimerkki, mutten kehtaa julkisesti kertoa :D
      (katsotaan jos vaikka silloin kun Annukalle laukkua etsitään...)
      - ja kielot on ihania...voittaisko ne mukulaleinikin jos laittaisin niitä kilpasille??? toista kun on valitettavasti jo valmiina, toista ei ollenkaan.
      - ja onnittelut voittajalle, mä olen vielä Anskuakin kateellisempi, mutta ehkä mä kestän tämän kuin nainen :)
      Ehkä.

      Tulppaanitalkoot syssyllä...?

      Poista
    3. Voihan tulppaanitalkoot teidän kanssanne. Niihin en lähde. Mutta laukkukaupoille kyllä ja kuulemaan tarinan pioninvihaajasta. Jännää! =D

      Poista
  2. Miten kaunis laukku sulla onkaan! Mistä se on? Olen luvannut itselleni lahjaksi kunnon nahkalaukun, kun saan gradun palautettua. ;) Tommosta insjö -veskaakin tarvii kyllä harkita.

    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo täydellisen värinen ja kokoinen nahkalaukku on ehkä parhaimpia kirppislöytöjäni ikinä. Löysin sen muutama vuosi sitten ja maksoin VITOSEN! Joskus käy tuuri :)

      Poista
    2. No nyt minä olen kade! Vitosella tuo aivan järjettömän hieno laukku! Olen sitä ennenkin ihaillut ja just meinasin kysyä, että mistäs olet hankkinut. En kysy. Menen pois. Vihreänä.

      Poista
    3. Haha, kuhan tuut takaisin, kun olet tarpeeksi siellä vihreydessäsi kaikkien ihunien kukkeleidesi keskellä hetken rauhoittunut =D

      Poista
  3. Sain tuon samanlaisen ihanan Insjön tytöiltä synttärilahjaksi - on muuten mahtavan hyvä keksintö. Riittävästi lokeroja eri tavaroille. Kassin vaihtaminen sujuu kuin tanssi :)
    Mukavaa reissua Tallinnaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan on Insjö sangen helpottava keksintö, ei voi muuta sanoa. Nyt todellakin tulee vaihdettua laukkua helpommin. Noh... kahden laukun välillä, mutta silti ;)

      Poista
  4. No jopas on jos jotakin ihanaa tapahtunut =) Tampereen tulppaaniloisto on aivan käsittämättömän upean näköinen =) Vautsi Sisälaukku vaikuttaa vallan näpsältä ja tuo varsinainen käsilaukku vasta ihastuttava onkin =) Mukavaa reissua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o. Tampereen tulppaaneista tuli vähän suuren maailman meininki mieleen. On kyllä komeat :) Ja hyvät ovat laukutkin - niin sisä kuin ulko =)
      Kiitoksia!

      Poista
  5. Nuo tulppaanirivit ja herkät kielot kyllä lumoavat mielen!
    Ihanaa kesäkuuta!

    VastaaPoista
  6. Ha ha, kuvareportaasi brassivahauksesta saattaisi olla turhan roisia menoa joten josko vaan se kynsienlakkaus tai jotain! :D :D :D
    Näpsän oloinen peli tuo Insjö, mutta epäilen josko mun veska siltikään pysyisi järjestyksessä.. ;D
    Kielot ja pionit <3
    Iloa sinne! :)

    VastaaPoista