keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

Ihan hyvä naulakko

Ostin kirpparilta eilen naulakon. Se todettiin heti kelpo naulakoksi.

Portaikossa lastulevyt ovat saaneet kyytiä. Purkurauta alkaa olla naulojen repimisestä tylsä ja naulaämpäri täynnä. Parissa kohtaa asemapäälliköltä paloi käämi.

Mistä tietää, että on kevät? Lokeista! Ne lentelivät Tammerkosken yllä jo maanantaina. Kärpäsistä! Tänäiltana listin kolme horroksesta havahtunutta pörriäistä. Ehkä jonakin päivänä niiden tuloreitti saadaan paikallistettua ja tilkittyä. Tai sitten on vain alistuttava siihen, että niitä nyt vaan tulee jostain käsittämättömistä rakosista, ovista ja ikkunoista... Mut ei se mitään. Kevät <3
SHARE:

29 kommenttia

 1. Terkkui lokeil ja kärpäsil ja ihanal naulakonvahdil! Portsarin ammatti suunnitelmis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Tota joo, kyllähän tuo nyt vahvasti näyttäisi siltä, että narikassa ollaan :)

   Poista
 2. Hurmuri näyttää olevan sitä mieltä, että pitäkää te kuulkaa kääminne ja kärpäsenne, me täällä vähän hepostellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hurmuria ei paljon käämit ja kärpäset kiinnosta!

   Poista
 3. Hih, täälläkin on pariin otteeseen remppamiehen käämit palaneet :) Vanhaa kun korjataan niin eipä siinä seinät luotisuoria ole - ja se on huomattu, vähäsen käsityötä teettää!

  Ihanaa kun tulee kevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plus sitten se, kun edellisest remontoijat ovat "vähän leikkineet" sillä naulapyssyllä... ;D

   Poista
 4. Hei! Saanko kysyä, mitä maksoit naulakosta. Minulla on jemmassa samanlainen ja voisin hyvinkin laittaa sen myyntiin, mutta pohdin, mikä olisi järkevä hinta esim tori.fi:ssä tai huutiksessa. Kysyn maksamaasi hintaa ihan suuntaa-antavasti vain.

  VastaaPoista
 5. Onpa tosiaan kaunis naulakko - ja kyllä sinulla on varsin mainio pieni apuri siellä :)

  VastaaPoista
 6. Olipa hyvä naulakko-ostos kirpparilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paitsi että muutaman sentin liian pitkä siihen mihin olin ajatellut. Siihen asti kunnes paikka löytyy, toimikoon "arkkina" ;)

   Poista
 7. Nätti naulakko, meillä hyvin samankaltainen käytössä. Taidan itseasiassa olla joku naulakkofriikki, niitä löytyy meiltä enemmänkin :D Ja voih, viimeksi eilen kattelin meidän yläkerran rappusia ja aattelin että tarttis tehdä jotain.. =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengenheimolainen! =) Isäntä kommentoi: "Ai että naulakko vaihteeksi. Eihän meillä niitä vielä ollutkaan!" No joo, onhan niitä "pari", mutta kun mikään ei ole ollut sopiva meidän minieteiseen. Sopivan metsästys jatkuu - ja kyllä mä tälle(kin) paikan keksin :)

   Poista
 8. Meilläkin on tuollainen, vähän pidempi naulakko ja olen kaikki nämä kolme vuotta yrittänyt löytää sille paikkaa... Ehkä onnistun vielä joku päivä :)

  Väittäisin, ettei niitä kärpäsiä saa mitenkään estettyä, nehän muniikin ihan järkkyjä määriä uusia kärpäsiä joka päivä. Meillä pakkautui syksyllä yläkerran kammariin niitä oikein urakalla, laitettiin sinne aina illaksi sellainen sinistä valoa loistava kärpäsloukku, niin saatiin nukkua rauhassa. Parissa tunnissa loukku veti kaikki kärpäset kitaansa, ei siis nukuttu sen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sä keksit paikan naulakolle :)

   Hei kiitti vinkistä - kärpäsloukkua sitten seuraavaksi metsästämään. Meilläkin yläkerta on oikein kärpästen valtakunta. Alakerrassa niitä ei ole mitenkään riesaksi asti. Noh, ainakaan vielä. Kesällä tietty eri, maalla kun ollaan ;)

   Poista
 9. Uusi innovaatio naulakon käyttöön :)

  VastaaPoista
 10. Vähän niinkuin Nooan arkki toi naulakko :). Seepra ekana kyydissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, mulla olikin sivistyksessä aukko tuossa(kin) kohtaa ;D

   Poista
 11. Aivan onhan kuvassa naulakkokin, ihana suloinen pikkuinen...♥...vaan varasti katseet..:)

  VastaaPoista
 12. Joo mullakin kyllä pikku apulainen kiinnitti huomion :)

  VastaaPoista
 13. Hih, pakko tulla munkin kommentoimaan tuosta ihanasta naulakon testaajasta! <3
  Mukavia kevätpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 14. Kärpäsistä päätellen meillä on ollut kevät jo pitkään. Mistä ihmeestä niitä oikein putkahtelee!! Meillä tipahtelee myös koppiksia aina sieltä täältä, taitavat nekin olla aika yleisiä alivuokralaisia vanhoissa hirsitaloissa. Inhottavaa tällaiselle koppishysteerikolle!

  Mutta kevät <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 15. Ihana naulakkovahti <3 Kevät on parhautta. Me lomaillaan täällä SUomessa ja Islannissa sataa lunta- hui! Toivottavsti sulaa ennen kuin kotiin palataan :D

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista