sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2011

Juhannuskollaasi

Juhannuksena tsillailtiin ja rillailtiin, loimutettiin lohta (hyvää!), liekitettiin pihviä (liikaa savua), nautittiin auringosta, kesäsateesta ja tulesta nuotiolla, saunottiin ja herkuteltiin...

_____________________

Piti tulla jälkikäteen vielä lisäämään, että tämä oli blogini 100. postaus!
Kiitos teille, kun olette jaksaneet käydä täällä ahkerasti vierailemassa ja jättäneet kommenttejanne. Ne ovat tämän homman suola ja piste iin päälle. Olette ihania! Kiitos. =)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Hieno kollaasi!

  Pitäisi itsekin opiskella kuvankäsittelyä vähän enemmän... Kollaasin vääntäminen omasta juhannuksesta olisi helpottanut lukijoita ja muutenkin aina harmittaa, kun tietää joidenkin juttujen olevan mahdollista kohtuu helposti, mutta itse ei ole saanut aikaiseksi opeteltua. Aurinkoista loman jatkoa Voikukkapellolle!

  VastaaPoista
 2. Kiva kollaasi, oikea juhannustunnelma välittyy siitä!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 3. Hienosti tiivistetty kuvin ja sanoin juhannuksenne! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan valloittavan ihana tuo teidän puutarhapeti . nyt on aurinkoa luvattu miltei koko maahan, joten toivottavasti pääset nauttimaan olostasi pedissä.. kauniita sinun juhannuskuvasikin.. tarttis itsekkin opetella tiivistelemään ja tekemään kollaaseja...

  VastaaPoista
 5. Mä en kestä! Aivan täydelliseltä kuulostaa ja näyttää teidän juhannus...! Ihanaa... Tuosta ei kyllä juhannus ja lomapäivät paremmaksi muutu!
  Mukavaa vikaa lomaviikkoa sulle!

  VastaaPoista