perjantaina, huhtikuuta 07, 2017

Pyörähdys Kevätmessuilla

Kävin tänään pyörähtämässä Kevätmessuilla. Paljon tuli nähtyä, mutta ihan kaikkea ei millään leppoisaan tahtiin ehtinyt (eikä oikein jaksanutkaan) päivässä näkemään. Jos olisi aikaa, kävisin viikonloppuna heittämässä toisen, perusteellisemman rundin. Viikonloppu on kuitenkin jo muiden hommien osalta täyteen buukattu, joten messuille en enää ehdi. Te sen sijaan, joilla on viikonloppuna vapaata ja messut kiinnostavat, käykää ihmeessä katsomassa. Kevätmessut ovat avoinna lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-17. Tässä muutama kuva messufiilistä tuomaan :)


















SHARE:

13 kommenttia

  1. Voi miten paljon kaikkea kivaa onkaan ollut messuilla :) Ihana tuo musta rottinkinen lepotuoli jonka voi laittaa kattoon roikkumaan :) Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kyllä harmittaa, että messut jää itseltäni tänä vuonna väliin 😞

    VastaaPoista
  3. Kiva katsella messukuvia, vaikka itsekin siellä pyörähdin. :) Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  4. Selkeästi samoja ihastelun aiheita meillä ollut <3
    Upeita tunnelmakuvia!

    VastaaPoista
  5. Kenen mahtoivat olla nuo ihanat orvokki-kuvioiset tyynyliinat ja taulut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat Taitoshopin http://www.taitoshop.fi/
      Heillä on valtava valikoima erilaisia juttuja pussilakanoista keittiöpyyhkeisiin ja vihkoista pastillirasioihin noista Ebba Masalinin opetustauluista :)

      Poista
  6. Kiitos ihanista kuvista, kun itsellä ei ole nyt mahdollisuutta päästä messuille!

    VastaaPoista
  7. Ihanalta näyttää! :) Harmi, kun tuonne on sen verran matkaa, että en taida jaksaa lähteä käymään, kun kevätflunssakin vaivaa. Etenkin tuo Parolan Rottingin osasto näyttää houkuttelevalta. Tuollaisesta rottinkikeinusta olen haaveillut salaa. Meillä on tiedossa sukupolven vaihdoksen tehneen mökin sisustamista ja pihan laittoa, joten tuolta olisi varmasti saanut idean jos toisenkin. No, onneksi blogien välityksellä pääsee pienelle kierrokselle. :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia. Mistä noita ulkotakkoja saa? Kiinnostelisi sellainen.

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia kevätmessuilta, ihan jokaisella, joka tuutissa. :) Pikkiriikkisen harmittaa ettei täältä taas päässyt messuilemaan, mutta ajatellaan positiivisesti kun siinähän säästyi rahaa kesän puutarhaostoksiin. :D Kyllä näistä kuvista saa tosi paljon inspiksiä, ehkä jopa liikaakin. Hihhh. Ai kaameeta, mikä puutarhakärpänen puri taas ja pakko malttaa vielä hetki.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Oi miten ihana kevätpäläjäys! Miksi tuonne Helsinkiin on niin pitkä matka? Ikinä ei jaksa messuille lähteä, vaikka ihania juttuja aina olisi :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos kuvakoosteesta puutarhamessuilta! Mukava edes siivu nähdä, missä mennään puutarhoissa ja mikä on in!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana kuvakokoelma messuista! En ole vielä kertaakaan päässyt itse messuilemaan mutta tällaiset kuvapläjäykset pelasvat tilanteen. Kiitos!

    Sini K.
    kasvihormoni.fi

    VastaaPoista