keskiviikkona, tammikuuta 13, 2016

Pyyherakkautta

Olen aivan ihastunut joulukuun alussa hommaamiini Hamam-pyyhkeisiin. Näiden jälkeen ei taida olla paluuta vanhoihin frotee"turnuihin". Kauniita, käytännöllisiä, monikäyttöisiä, helposti kuivuvia... Sanoinko jo, että kauniita :)

Nyt meillä kietoudutaan hamamiin suihkun jälkeen ja käytetään niitä keittiössä. Jos oikein villiksi heittäydytään, mikä estää hamamin kietaisua kaulan ympärille. Minusta etenkin kesäaikaan toimisi hyvin kesäisenä huivina. Lisäksi näitä voi käyttää pöytäliinana, servetteinä, laudepyyhkeinä. You name it!



Hamam-pyyhkeeni ovat Lina-merkkiset ja tilasin ne KettukarkkiSHOPISTA. Huomasin, että Kettukarkissa on ale ja joitain Hamam-pyyhkeitä saa nyt normaalia edullisemmin. Tekisi melkein mieli tilata pari lisää... Käykäähän kurkkimassa - suosittelen!


SHARE:

21 kommenttia

  1. Meillä on useampi käytössä ja aina matkalle mukaan. Toimii niin pyyhkeenä kuin pöytäliinana, jos halutaan joskus kattaa reissussa vähän kauniimmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ja piknikille tietty mukaan! Hirmu käteviä ja ihania :)

      Poista
  2. Mulle aivan uus tuttavuus noi pyyhkeet. Oon eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Tervetuloa kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt tiedät, että tämmöisiäkin on tarjolla ;) Kiitoksia, täytyypä poiketa.

      Poista
  3. Onpas ihania pyyhkeitä; minulle ihan uusi tuttavuus. Mutta hyvä tietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, aina oppii uutta ;) Ovat kyllä tosi ihania pyyhkeitä.

      Poista
  4. Toi teidän kylppäri. <3 Meillä on toistaiseksi vain yksi hamam-pyyhe. Ostin sellaisen kokeeksi keittiöön. Kuivaa ihanan nopsaan. Tekisi mieli ostaa muutama lisää muuhunkin käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä... Ei voi olla hykertelemättä onnesta joka kerta kun tuonne kylpyhuoneeseen menee. On se niin luksusta entiseen ja alakerran remonttia (joskus) odottavaan verrattuna ;) Mut on noi pyyhkeetkin vaan ihania :)

      Poista
  5. Onpa raikasta ja kaunista täällä. Onnea tärkeään tapahtumaan!
    Ritva

    VastaaPoista
  6. Nuita pyyhkeitä olisi kyllä kiva kokeilla.
    Mutta teidän kylppäri!!! Täydellisen ihana! <3 Oletteko itse maalanneet oven? Tiedätkö kertoa sävyä?
    -kk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, jos kohdalle sattuu! =)

      Kiitos <3 Täydellisen ihana siitä tuli kyllä omastakin mielestä. Ovi ostettiin vanhana ja se oli jo tuon värinen. Värisävyä ei siis valitettavasti ole tiedossa.

      Poista
  7. Niin ihania! Ja onpa ihana vessa!

    VastaaPoista
  8. Hei, mikä näissä pyyhkeissä on niin ihanaa? Olis kiva kuulla enemmän, kuivausominaisuudet, ihotuntuma tjmst :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei! Nyt ehdin vastailemaan - täytyi käydä välillä vähän synnyttämässä ;)
      Eniten olen tykästynyt pyyhkeiden miellyttävään ihotuntumaan ja siihen, kuinka nopeasti ne kuivuvat. Meillä kun ollaan melkeinpä aina kotona, pyyhkeet ovat koko ajan käytössä ja paksujen froteepyyhkeiden kanssa minua kävi tökkimään se, että kovalla käytöllä pyyhe jäi roikkumaan käytännössä aina kosteana ja alkoi nopeasti haisemaan (etenkin miehen pyyhe! ;)). Nämä hamam-pyyhkeet ovat niin kevyttä ja ilmavaa materiaalia, että kuivuvat ihan eri tahtiin kuin paksu frotee. Täytyy myöntää, että ostin nämä ihan ulkonäkönsä vuoksi, mutta hyvä käytettävyys yllätti :) Isot kylpypyyhkeetkin ovat tosi imukykyiset ja mukavan reilun kokoiset, kuivaavat hyvin ja kuivuvat myös nopeaan. Toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
    2. Kiitos! Ihotuntuma ja kuivaamusominaisuudet on tärkeitä. Ja isoon pyyhkeeseen on tietty kiva kääriytyä varsinkin talvella. Ehkä mä nyt käyn ostamassa koekappaleen.
      Kauniita päiviä <3

      Poista
  9. Moi, eiks kukaan viitsi vastata? Kysymys oli ihan asiallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole asiallisuudesta tai viitsimisestä kiinni. Vastaan kun kotiudun synnytyssairaalasta! Toivottavasti maltatte odottaa.

      Poista
    2. Oi! Onnea tulokkaalle <3 ja koko perheelle!

      Poista
    3. Kiitos! <3 Nyt on koitettu vastata niin asiallisesti kuin täältä vaaleanpunaisen vauvakuplan keskeltä vain kyetään... ;)

      Poista