perjantaina, tammikuuta 17, 2014

Valoja ja varjoja

Meillä on sairasteltu nyt reilu viikon verran. Vatsataudilla lähdettiin liikenteeseen, seuravaksi vuorossa oli kuumetta, kunnon räkis ja yskä, pienellä korvatulehdus ja itselläni keuhkoputkentulehdus. Olemme pienen kanssa kuin kaksi astmaatikkoa rohisevine hengityksinemme. Olisikohan tässä talven kaikki taudit kaikki kerralla? Toivotaan.






Puhe on aikamoista raakkumista. Muutenkin olen nyt jotenkin sanaton. Sen sanon vaan, että mieletön aurinko, mieletön kuu, upea luonto! Kaikista olen nauttinut ikkunan takaa. Siitä en tosin nauttinut, kun yhtenä yönä kuun paisteessa katselin jäniksen loikkivan Ihmepuutarhani puskasta toiseen. Ärsytti, mutta ei tullut mieleen kirmata ulos -20 asteen pakkaseen pupun perään. Tai no, tuli mieleen... ;)

Kauhean monta ihanaa kommenttiakin odottaisi tuolla edellisessä postauksessa viestiäni. Nyt olen liian väsynyt vastailemaan. Koitetaanpa huomenna. Pomarfin-mysteerin paljastusta odottavat - maltattehan vielä hetken, jooko? :)
SHARE:

20 kommenttia

  1. Terkkuja toiselta sairastuvalta, onneksi ei tarvitse huolehtia kuin itsestään.
    Aurinko on tehnyt henkisesti terää niiltä osin miltä on kestänyt kaiken paskan mitä se paljastaa - joku on vissiin laiskanlaisesti siivoillut tässä muuton alla :/
    Onneks pakkanen on sitä luokkaa ettei ulos oikein muutenkaan kamalasti hinkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti siellä ollaan jo tervehdytty ja muuttokunnossa. Täällä pikkuhiljaa räkätauti hellittää...
      Melkosta keliä pukkaa! :)

      Poista
  2. Ihana, pikkuinen peilaa itseään♥
    Tuo sohvapöytä on hieno ja koko olohuoneen nurkkaus...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipinäpelteihin on kiva kurkkia ja huhuilla sille kaverille siellä "lammikossa" ;D
      Kiitoksia, Irmastiina :)

      Poista
  3. minä täällä olen taas kerran ihmetellyt meidän 9 muksun laumaa, joka porskuttaa päivästä toiseen sairastumatta..välillä kitisevät, että tulis nyt joku tauti et sais jäädä petille…toivottavasti tämä tuuri vielä jatkuu! sairastelut ei ole kyllä kivoja juttuja, varsinkin jos niitä tuntuu tulevan pitkässä pätkässä paljon :( paljon toipumisia teille..onneksi aurinko paistelee, se voimalla jaksaa hiukan paremmin…kunhan unohtaa ne likaiset ikkunat ja kaikenmaailman pölypallerot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, aika hyvin teillä =D Meilläkin oltiin sikäli ihan onnekkaita, että kolme kuukautta meni edellisestä taudista. Hyvin siis mielestäni, kun ensimmäistä hoitotalvea tässä mennään ja vastustuskyky ei ihan ole vielä huipussaan :)
      Aurinko on IHANA. Pölypallerot ja lähmityt ikkunat ja peilit kuuluu asiaan... ;D)

      Poista
  4. Pakko kommentoida - muistaakseni taas - noita tosi kivoja tapettiseiniä. Näyttää niiin kodikkaalta ja tyylikkäältä samaan aikaan! Pikaista toipumista.

    VastaaPoista
  5. Tuo valo on jotain uskomattoman kaunista. Se saa väkisinkin nappaamaan kameran käteen ja napsimaan muutamia kuvia. Ja ihania niistä tulikin ❤ Teillä on kyllä ihana koti. Ihailen rohkeuttasi tapettivalinnoissa. Ihanat runsaat värit. Meillä on kotosalla se tummanpunainen kiurujen yö ja aina vain tuskailen, että jääkö seinään vai ei. On edellisten asukkaiden valitsema. Ainut, jota en raaskinu vaihtaa. Ja edelleen se seinällä vain keikkuu =) Mukavia aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringolla on kyllä niin uskomaton vaikutus ja aina tekisi mieli ikuistaa samoja nurkkia, kun valo osuu johonkin tiettyyn kohtaan niin kivasti... ;)
      Kiitoksia paljon kehuista :) En olisi vielä jokin aika uskonut, että meille tulee mm. keltaista kiurujen yötä tai jotain muita voimakkaita kuvio/väritapetteja, mutta niin siinä sitten vain kävi ;) Aika paha dilemma se punainen kiurujen yö ;) Se ei ole minullekaan mikään suosikki, mutta jos joku esim. edellinen asukas olisi sen laittanut, en tiedä raaskisinko vaihtaakaan... paha paha ;)

      Poista
  6. Tuntuu, että heti kun pakkaset tuli niin tuli myös sairastelut :/
    Tsemiä sinne!!
    Meillä on Freijalla vesirokko.

    Onpa ihanat kuvat muuten! Tosi nättiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou, vesirokko tästä enää puuttuisi... Tsemppiä sinnekin, toivottavasti jo helpottaa!

      Kiitti <3

      Poista
  7. Ihana tuo ylimmän kuvan seinäkello, olen haaveillut samanlaisesta jo vuosia mutta kun se ei sovi sisustukseen. No, ehkä joku sopiva korvike vielä joskus tulee vastaan.

    Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sopiva kello tulee vastaan :) Tuo on meillä jo vuosia seinällä roikkunut, enkä ole sen kummemmin edes miettinyt, sopiiko tyyliin... ehkä ;)

      Kiitos - sitkeä tauti, mutta nyt alkaa jo helpottaa!

      Poista
  8. Kuule...valoa kohti mennään eikä ykskään flunssa oo vielä kestäny ikuisesti. Get well my friend!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks friend. Kylä tää tästä! =) Ja toi aurinko - aaaaaaah.
      Tänään illalla tulee Saksan tuliaisetkin ;)

      Poista