perjantaina, huhtikuuta 26, 2013

Nostalgiahuone

Ensin kiitokset kaikille edelliseen kurkistukseen kommentoinneille: kiitti kovasti! :)
Tämmönen tästä nyt tuli:

Nostalgiahuone
Käyttötarkoitus: yleinen hengailu ja joutenolo, satunnainen bloggaaminen ja lukeminen, teletappien katselu, vanhojen mööpeleiden ja tilpehöörien ihastelu ja kylpyhuoneeseen jonotus. Parhaimmillaan illalla nautittuna.



Vanhassa varastohuoneessa kun ollaan, ikkuna on sen mukainen - pieni ja korkealla. Valoa tähän koppiin tulee vasta illalla, kun ilta-aurinko hetken paistelee ikkunasta. Silloinkaan ei pahemmin häikäise.





Kylpyhuoneeseen (alunperin kylmä makasiini) vievä ovi on ollut pariovi, joka sitten on näppärästi tuunattu yksöisoveksi… :( Sähköt kulkevat panelin alla, joten teknisistä syistä paneli jäi nyt paikalleen. Listat tullaan laittamaan alkuperäisen oviaukon ympärille (ja tietty katon- ja lattianrajaan ja ikkunan ympärille). Jos joskus tulee vastaan yksinäinen oven puolikas, saa vinkata ;) Kernaasti laittaisin semmoisen panelin tilalle. Vanhoja listojakin tarvittaisiin - paljon… :) 






Siirtyihän se "tonnin painava" musta kaappikin paikoilleen. Villi veikkaukseni on, että se on jostain 1940-luvulta (siirtyi meille asemapäällikön isän muuttokuormasta). Maalipinta on tooooosi naarmuinen, mutta toisaalta se antaa kaapille vaan särmää ;)

Ennen-kuvia mulla ei tästä huoneesta olekaan. Tai voi ollakin, mutta en halua niitä kaivaa esille. Uskokaa mua, kun sanon, että se oli ankea murju! =)

500 lukijaa tuli täyteen pari päivää sitten - vau. Tervetuloa uudet lukijat ja moikka "vanhoille kamuille" :) Nyt menen jynssäämään saunan seinät, jotta saan nekin sudittua kuultomaalilla. Ja sitten odotellaan mieluisia viikonloppuvieraita. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!
SHARE:

23 kommenttia

  1. Kiva huone ja upea on tuo kaappi! Innoissani bongailen erilaisia asetelmia blogeista. Innostuin olohuoneen kaapin päälle vähän kokoamaan keväistä juttua siellä koko talven tököttäneiden kynttilänjalkojen tilalle. Kaappeja kaiveltuani totesin kuitenkin, että asetelmat on sitten lähes pelkkää lasia, mulla on näköjään jokin hamstrausvimma ollut lasiesineisiin, muuta en oo sitten kelpuuttanut.

    VastaaPoista
  2. Olen sanaton.. Niin ihana tuo huone on. Kaikki vaan natsaa niin kivasti yhteen!! Toi musta kaappi on tuollaisenaan nii..iin kiva,meinaa minulla haaveissa tuollainen :)

    VastaaPoista
  3. Oikein mukavan näköinen hengiluhuone! Pikkutyyppi siellä niin keskittyneenä tuijottaa läppäriä... Teletappeja?

    VastaaPoista
  4. A.I.V.A.N. ihana huone! Ja mikä pönttöuuni ja kaikki nuo muut ihanat tavarat.
    Onnea mahtavasta lukijamäärästä!

    VastaaPoista
  5. ihana ilme uudessa huoneessa :) pikku-kaverikin näyttää viihtyvän :)

    VastaaPoista
  6. Näyttää ihanan tunnelmalliselta, viihtyisältä ja kotoisalta tuo huone...itse rakastan kaikkia vanhoja tavaroita ja yksinkertaista, iätöntä sisustusta ja tämä huone edustaa minulle juuri sitä. Todella kaunis!

    VastaaPoista
  7. Kutsuva. Mielenkiintoinen. Kotoisa. Kaunis. Inspiroiva. Täydellinen! Monta todella upeeta ja tarkkaan harkittua yksityiskohtaa, kuitenkin sopivasti rento :)

    VastaaPoista
  8. Tuossa se jo ylempänä kaikki oleellinen, mä juutuin tuohon Voitto-veikkoseen :D
    Pieni hurmuri ♥

    VastaaPoista
  9. Näyttääpä ihanalle...kyllä tuolla kelpaa haaveksia:)

    VastaaPoista
  10. Tosi ihana huone, niin paljon katseltavaa, että näihin kuviin täytyy vielä palata. Meilläkin on "mummohuoneeksi" nimetty huone, johon olen laitellut kaikkia hamstrattuja tavaroita :)

    VastaaPoista
  11. Oi miten on kaunis ja muutamia samoja juttuja kuin minullakin. Paljon ihania juttuja.

    VastaaPoista
  12. Ihanan rauhallinen tunnelma - sopii haaveiluun. Siulla on niin paljon kauniita esineitä, lamppuja ja huonekaluja, että ei voi kuin kelailla kuvia edes takasin :)

    VastaaPoista
  13. Ihania yksityiskohtia ;roikkalamppu,hylly,rautalankakori,valaisin,konjakin väriset laukut... Ne kuuluu niin kaikki yhteen ja juuri tuohon huoneeseen.

    Ja Voitto pikkuinen ♥

    VastaaPoista
  14. Valtavan kaunis huone siitä tulikin! :) Ihania aarteita koko huone täynnä!
    Ihana pikkumies siellä myös näyttää viihtyvän. :)

    VastaaPoista
  15. Okei, mä en ehkä kestä... Ihan mieltsun mageen näköistä<3 Huh, lehtikuvaukseen mars :)

    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  16. Voi että mikä huone kylppäriin jonotusta varten :) iiihana. Erityisesti tykkään vanhoista tennismailoista ja Nokian kumpparitaulusta.

    VastaaPoista
  17. tosi makee toi ruskee ylin salkku! ja kyllä nuo tyynytkin on :)
    kivaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  18. Eikä! Aivan ihana huone! Tuolla on kyllä niin paljon kaikkea ihanaa josta tykkään.
    Ja käyttötarkoitus, ihan loistava!!

    VastaaPoista
  19. Apua, miten paljon kaikkia ihania pikkujuttuja! Tuollahan voisi tosiaan hengailla pidempäänkin ihan vain ihastelemassa kauniita tavaroita :) Tositositosi hyvältä näyttää, tykkään!

    VastaaPoista
  20. Sinulla on taito hyppysissä!
    Kaunista katseltavaa!

    VastaaPoista
  21. Moikka moi,
    Täällä pitkästä aikaa kurkkimassa ja oikein kivalta näyttää. :)

    VastaaPoista
  22. Kaksi sanaa, Ihan Mieletön! <3 <3

    VastaaPoista