tiistaina, maaliskuuta 12, 2013

Tuoksuu ihan kukilta

Hupsis, viime kerrasta vierähtikin tovi. Kiva olla täällä taas =) Kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen ja tervetuloa uudet lukijat. Teitä tippuu tänne "peltoon" tasaiseen tahtiin - toivon, että viihdytte!

Viime viikko oli hieman normirutiineista poikkeava. Äitini oli seuranamme alkuviikon. Parit villasukat valmistuivat siinä muiden puuhastelujen ohella. Ihanat nämä keltaiset "pääsiäissukat". 


Olohuoneen rymsteerauksen jälkeen sohvanurkka kaipasi lukuvaloa, joten asensin seinään vanhan haitarilamppuni. Tähän saakka olen varjellut kaunokaistani näiltä seiniltä.  Ajattelin, että lamppu pääsee seinälle sitten vasta, kun siinä on sille sopiva tapetti tai muu pinta. No, nyt kävi näin... ;)



Bauhausista tarttui mukaan kimppu kirsikkapuun oksia. Vähän näyttää siltä, että mahtavatko kukkia ollenkaan, mutta eilen siihen oli ilmestynyt kuitenkin kaksi kukkaa. Toivottavasti jatkoa seuraa.


Perjantaina tuli Voiton pieni serkku perheineen viikonloppuvierailulle. Lauantaille mahtui mm. muistotilaisuus, syöminen ravintolassa ja syntymäpäivät. Kohta viisi kuukautta täyttävä nuori herramme oli aivan huikean reipas seuramies ja hurmasi kaikki hymyllään. Ensimmäinen kerta ravintolassa (Ideaparkin Raxia ei lasketa...) meni hienosti. Voitto pääsi ihanan italialais-suomalaisen pariskunnan pitämän ravintolan keittiöön oppimaan pastankeiton ja italian alkeita. Aika hyvä palvelu ;) Pieni serkkukin pärjäsi todella hyvin. Eikä muuten ole enää ihan niin pienikään, vaikkakin Voiton ilmeestä päätellen vähän epäilyttävä onkin ;)


Ihanaa kukkaistuoksua kotiimme levittävät kaunis kimppu ja upeat jättitulppaanit, jotka saimme mukaan muistotilaisuudesta.  Perunanarsissit innostuivat kukkimaan niin hurjasti, että tuoksu on jopa liian voimakas makuuni. Enpä olisi uskonut niin käyvän. 



Pupu oli odottamassa hyllyllä maanantaiaamuna, kun heräsimme. Rakkaat viikonloppuvieraammehan sen olivat siihen jättäneet. KIITTI! Olkoon siinä... Pääsiäinen on tulossa :)


Mukavaa viikkoa!
SHARE:

16 kommenttia

  1. Oi ihana mikä lamppu!
    Voitto katselee, että mikäs "rääpäle" se tuossa makaa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Joo, ihan semmoinen ilme on... Serkun sormet onneksi maistuivat ihan hyviltä ;D

      Poista
  2. Mietin itsekin pari viikkoa sitten kirsikanoksia ostaessani, että mahtavatkohan avata nuppujaan ollenkaan, mutta niin vaan aukaisivat ja olivat kyllä kauniita. Kauniit ovat pääsiäissukatkin. Ja niitä vielä tarvitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä. Leikkasin niistä vähän nyt pois, jos se edesauttaisi kukintaa :)
      Pääsiäis- ja muille villasukille on todellakin näillä keleillä tarvetta... =D

      Poista
  3. Ihastuttava lamppu! Oihh..kevät, TULE JO!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nii-iiiii... ärsyttävät pakkaset vaan jatkuu, plääh :(

      Poista
  4. Ihana Voitto! :D "Mitä tuo tyyppi tekee??" - ilme. Ihana kyllä tuo uusi järjestys teillä!! Nuo tulppaanit on niin ihanat<3

    Vastailinkin kysymykseesi oman blogini puolella.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ilme on aika epäilevä ;)
      Kiitoksia! Kävin kurkkimassa vastauksen. Terkkuja sinne ja kivoja kävelyhetkiä...! ;D

      Poista
  5. Mitkä kuvat, aivan ihania kaikki! Hienoja värejä, ihania vauvoja ja pupuja ja lamppu joka mustana sopii hienosti siihen missä se nyt on! Kiitos näistä kauniista kuvista!

    VastaaPoista
  6. Kyl on kauniit sukat, hyvä keltaisen sävy! Mistä langast noi on kudottu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksii :) Oiskohan Nallea... jos en ihan väärin muista.

      Poista
  7. Voi että, kun on kaunis koti! Tuo lamppu on huikean ihana kapistus! Osaat kyllä kuvata. Minäkin tahtoisin joitain oksia maljakkoon, olisikohan kukkakaupoissa? Täytyy etsiä. Aurinkoista ja mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia oikein paljon :)
      Oksia voi hyvinkin löytyä kukkakaupoista. En ole aikaisempina vuosina tajunnutkaan, että niitä oikein myydäänkin...heh Nyt kun omia omenapuita ei ole (vielä!), on turvauduttava osto-oksiin ;)

      Poista
  8. Viisaan isoäitini sanoin: Nii näkkyy sano sokkee ku ontuva tanssi :) Suomeksi: Siellähän se pilkottaa, sydäntaulu.

    VastaaPoista
  9. Mukava blogi sinulla, löysin vasta ensimmäisen kerran tänne :) Kuinka kauniita nuo kirsikan oksat - täytyykin käydä huomenissa omasta puusta leikkaamassa!

    VastaaPoista