lauantaina, helmikuuta 09, 2013

Voihan haaste

Olen varmaan blogihistorian huonoin haasteisiin vastaaja. Olen pahoillani siitä, ihan tosi. En siltikään ole muuttamassa tapojani, mutta nyt jostain kumman syystä sain ihmeellisen haastepuuskan ja vastaan muutamaan :) Älkäätten rakkaat haasteiden antajat käsittäkö väärin - olen iloinen ja otettu jokaisesta saamastani haasteesta ja tunnustuksesta, mutta jotenkin vaan onnistun niistä aina luistamaan… Ei muka ole aikaa jne. Seli seli :)

Punatukalta  ja Anilta sain käskyn tunnustaa itsestäni viisi omituista asiaa. Mähän olen (omasta mielestäni) niin normaali tapaus, että näissä olikin keksimistä. =D

1. En kestä kuunnella kellon tikitystä. Olohuoneessa pystyn tikityksen joten kuten sietämään (kun on telkkari tarpeeksi kovalla), mutta makuuhuoneessa nou nou! Äitini luona vien vekkarit yöksi vessaan.


2. Samaan kategoriaan menee ihmisen tuottamat ääntelyt; maiskutus, huohotus, kynsien repiminen, hampaiden imeskely, hyminä, hyräily, läähätys, raapiminen… hermo menee jo pelkästä ajatuksesta ;D

3. Sohvatyynyt täytyy pöyhiä ja järjestellä nätiksi ennen nukkumaan menoa. Niin kuin sillä olisi mitään väliä, kun vieraitakaan ei ole tulossa.

4. Rakastan tutkia kaikenlaisia ötököitä, mutta pelkään lentäviä hyönteisiä. En tykkää, kun joku sinkoilee pääni yläpuolella aikomuksenaan laskeutua iholleni tai päähäni. Hrrrrr… Kimalaisia en kuitenkaan pelkää, sillä ne ovat kilttejä. Hämähäkitkin menee, koska ne syövät niitä ärsyttäviä lentäviä örkkejä. Hämpyt jätetään meillä rauhaan ;)


5. Laitan radion aina päälle heti herättyäni. Kanava on YleX ja se on päällä keittiössä sekä ruokailuhuoneessa. Ja kesällä pihalla tietenkin. Olipas omituista :)

****

Frida  heitti minulle DIY-idea -haasteen taannoin. Tarkoituksena siis jakaa paras DIY-ideasi. Mietin tätä pitkään ja en oikein keksinyt muuta kuin kasvilaatikot, jotka tein lavakauluksista. Edulliset ja hienot puutarhalaatikot. Nämä jäivät vanhan talon pihaan, joten keväällä olisi urakka taas edessä. Kyllähän tänne "uuteen" pihaan tarvitaan lavakauluskasvimaa.





****

Miialta sain joskus sata vuotta sitten säilytyshaasteen, jossa piti paljastaa, millä tolalla on kosmetiikkapurkkien ja -purnukoiden sekä pesuaineiden yms. säilytys kodissani. No tällä: 


Kylpyhuoneen ollessa vaiheessa, säilytysvirkaa toimittaa tämä yksi hylly, johon on sullottu kaikki päivittäin (tai harvemmin) käytössä olevat tuotteet. No joo, hyllyä on vähän editoitu kuvauksen ajaksi... Oikeasti siinä on paljon enemmän kamaa ;D

Sitten olisi vielä 11 kysymyksen haaste, jonka sain tänään Annelivialta. Huh, nyt ei pysty, mutta ehkä huomenna… ;D Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon. Jos sanani syön, mörökölli minut vieköön… Ai kato, terve mörkö! =)

****

Pikkuruiseen arvontaan ehtii vielä osallistua. Klo 18 arvotaan!
SHARE:

15 kommenttia

  1. Tuhannet kiitokset tuosta kasvilavavinkistä. Meidän pitäisi sellaiset ensi kesäksi saada ja mieheni on jo melkein luvannut rakentaa ne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, jos sait täältä vinkkiä ja mies on lupautunut hommaan. Nyt vielä pois se "melkein"... ;D

      Poista
  2. MISTÄ sä sait noita uuden karheita lavankauluksia??
    Mulla on yksi ja tarvitsen EHDOTTOMASTI muutaman lisää!

    Ja kuule, mä olen noitten sun omistuisuuksien mukaan vielä omituisempi kuin olen luullut :D ne nimittäin osu ja uppos! Paitsi hämpyt, ne saa sisältä kyytiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ostin joskus pikkurahalla eräältä henkilöltä, jolla oli ylimääräisiä kertynyt. Näiden kanssa kannattaa pitää simmut auki ja ei ole haitaksi, jos on kontakteja autoliikkeisiin, korjaamoihin yms. missä kulkee lavoilla nippeliä ja tavaraa.

      Poista
  3. Hih...etpäs voittanut minua...siis noihin haasteisiin vastauksessa....:DD
    Vastaamatta on edelleenkin vaikka kuinka moneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että muillakin on nippu haasteita odottamassa "the inspiraatiota"... ;)

      Poista
  4. Tuli kivat kasvipenkit. Just katselin pihalla meidän kasvilavoja, ihanaa odotella että niissä kasvaakin vielä jotakin. Muuta kun kasapäin lunta :)

    VastaaPoista
  5. Huippuja DIY-juttuja! Omituisia asioita on samoja, kun minullakin ja tyynyt on aina minunkin pöyhittävä, monta kertaa päivässä. Aikoinaan, kun meillä oli hapsut matoissa, harjasin niitä monta kertaa päivässä :D, höperö, kun oon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, tuo hapsujen harjaus ja suoristaminen... miksiköhän meillä ei ole hapsuja matoissa... voi olla, että tulisin hulluksi =)

      Poista
  6. Haha, kakkosomituisuuden mä allekirjoitan. Mul menee kans heti hermot, varsinkin ruokapöydässä. Itse sit kun olen yksin kotona syömässä maiskuttelen ja mässytän minkä kerkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksin on just parasta, kun voi repiä kynsiä, raapia äänekkäästi, maiskuttaa... niin lujaa kuin mahdollista :D Eikä ärsytä yhtään! ;)

      Poista
  7. Ääk, noi äänet on mullakin! Tuhina ja nenän vinkuminen... OUNOU!! :D Outoja löytyy siis muitakin ;)

    VastaaPoista
  8. Ihania totuuksia;)
    KELLON TIKITYS ON KYLLÄ NIIN RAIVOSTUTTAVAA! Kas kun en itse tuota tullut miettineeksi aikoinaan.

    Nuo lava-kasvimaat ovat aivan mahtavia;)

    Hyvää sunnuntai-illan jatkoa sinulle.

    Terkuin, Frida

    VastaaPoista
  9. Hihi, samoja juttuja mulla - pörriäisistä tykkään kyllä, kimalaiset on ihania. Mutta noi maiskutusäänet, mua raivostuttaa purkanjauhanta! Ja makkarissa meillä ei tikitä mikään, kellona on digitaalinen!

    VastaaPoista