tiistaina, joulukuuta 18, 2012

Valkoiset kukat

Olipa iloinen yllätys, kun Kauppapuutarhaliitosta otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko kotiini joulukukkia kuvattavaksi. Tottakai! Sain itse valikoida kukat paikallisesta kukkakaupasta. Ehtona oli vain, että kukat ovat kotimaisia valkoisia kukkia :) Oikein kiva juttu ja ajankohta ei olisi voinut olla parempi, kun oli kastejuhlakin tiedossa. Kiitos Kauppapuutarhaliitolle kivasta yllätyksestä!










Eikös olekin ihania! Harvinaista herkkua muutenkin, kun ei kukkiin tule normaalisti satsattua näin paljon. Tulppaanikimppu silloin tällöin ja jouluna tietysti hyasintteja... Erittäin piristävä yllätys tämä oli, kun ei meikäläinen ole ihan sen "tason" bloggaaja, että ilmaisia lahjuksia tulvisi ovista tai ikkunoista :)
SHARE:

23 kommenttia

  1. Mulle saisi kanssa tarjota kukkia kuvattavaksi :) Näin talvisin niitä on kovin rajoittuneesti tarjolla tuolla ulkosalla. Valkoiset gerberat ovat yllättävän toimivia! Oikein raikkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähissä tosiaan ovat kuvattavat kukat ulkosalla - talventörröttäjät taitavat olla ainoat ;) Toivotaan, että seuraavalla kerralla sinullekin tarjotaan! =)

      Poista
  2. All these white flowers are beautiful!

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu tosiaan! Minun lemppari on jouluruusu, vaikka en ole raaskinut sitä ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! Monena vuotena olen kuolannut jouluruusua, mutta en ole raaskinut ostaa ;) Nyt minua lykisti, kun sain ensin ihanalta kälyltäni semmoisen lahjaksi ja toisen vielä blogiyhteistyön kautta. Keväällä istutan ne maahan :)

      Poista
  4. Valkoiset on ihanimpia ♥
    Jouluruusu olisi ihan paras, mutta tyydyn kuitenkin niihin, jotka nyt tuolla hangen alla odottelevat kevättä. Varmaan kuitenkin ostan joulun jälkeen taas alesta ja vien risuverstaalle vilpoisaan odottamaan kevättä ja kukkapenkkiin pääsyä....
    Nyt tyydyn kerrottukukkaisiin valkoisiin amarylliksiin.
    Edelliseen postaukseesi palatakseni, ihana Voitto. Ja sinulla sitä riittää tyrmistyttävä määrä energiaa; ristiäiset, vauvanhoito, maalausurakka...suorastaan hengästyttävää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluruusu on kyllä kaunis ja ihana kun siitä on iloa myöhemminkin. Paikallisen kukkakaupan amaryllikset olivat harmillisesti niin onnettomia, etten viitsinyt semmoista ottaa. Ne olisivat niin kauniita myös.
      Äläs nyt, ei mulla mitään tyrmistyttävää määrää energiaa ole :) Joskus otan pienen spurtin ja sitten taas lepäilen monta päivää ;) Ilman ihanaa äitiäni en olisi saanut ristiäistarjoiluja ikinä tehtyä.

      Poista
  5. Niin kauniita kukkia ja upeat kuvat. Niin kauniisti kuvattu että kelpais vaikka kehyksiin ja tauluksi. Tosi kiva kun tälläisen yllärin sait, meni hyvään osoitteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Hauska idea nuo taulut, vaikkei nämä nyt niin upeita otoksia olekaan... ;D

      Poista
  6. Todella mahti yllätys!
    Valkoiset joulukukat ovat minusta ehdottamasti kauneimpia ja juhlavia. Niitä on tullut yks sun toinen haalittua kotiin.
    Nautinollisia hetkiä keskelle kodin kauneutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Tulipa mieleen, että punaisia joulukukkia ei ole tainnut kodissani koskaan muuten ollakaan. :) Kiitos - mukavaa joulunaikaa teille myös!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos, oikein hauska oli kyllä yllätys. En pistäisi pahaksi jos tämmöisiä tarjottaisiin muulloinkin ;)

      Poista
  8. Todella kauniita nuo kukat.... ja aivan ihana yllätys;) Onnea sinulle;)

    Rauhaisaa joulunaikaa

    Terkuin, Frida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, kiitoksia! =)
      Oikein ihanaa joulunaikaa sinullekin!

      Poista
  9. Jouluruusu <3 Herättää aina ihania lapsuusmuistoja :)

    VastaaPoista