sunnuntaina, toukokuuta 06, 2012

Sunnuntaita




Kevätintoiluani laimentaa tällä hetkellä selkäkipu. Ei sellainen hyvä kipu, jonka saa pihalla puuhastelun palkaksi, vaan paha kipu, joka vihloo ja raastaa jossain tuolla syvällä selässä, lantiossa ja jalassa. Selälle täytyisi antaa lepoa, sanoi tohtori. Pakko se kai on, vaikka ei millään malttaisi :(

Äippä ja 2xA olivat viikonloppuna täällä. Syötiin kakkua ja rillattiin. Saunassakin käytiin ja ristiseiskaa pelattiin. Kivaa yhdessäoloa :) Ihana äippä pesi ikkunatkin (jälleen kerran...). KIITOS vielä kaikille työleiriläisille :)

Paikalliselta kirpparilta tein kivan löydön - Viialan lasitehtaan keittopullon. Ehjä, siisti, korkki ja tiivistekin mukana. Hintaa oli 12 euroa, joka osoittautui kotona googleteltuani erittäin kohtuulliseksi. Pienemmistäkin ilman korkkia olevista pyydetään aika huikeita summia, 38-55 euroa noin äkkiseltään. Ei huono löytö. Ja hieno pullo!

Kiitos taas kivoista kommenteistanne, ihanaiset! Tervetuloa myös uudet lukijat. Toivottelen teille oikein kivaa ja aurinkoista viikkoa!
SHARE:

15 kommenttia

  1. Kauniita kuvia - ihanaa sunnuntaita sinne! <3

    VastaaPoista
  2. Lepoa ja toipumista toivottelen. Malttaa vain parannella, että pääsee sitten taas puuhastelemaan:)

    Aurinkoa päiviisi!

    VastaaPoista
  3. Se on viheliäinen tuo selkävaiva. Ärsyttävää, kun pitäisi levätä mutta miten sen malttaisi mukamas tehdä näillä keleillä?! :D
    Ihania keväisiä kuvia!

    VastaaPoista
  4. Selälle parantumisia!
    Mul on jossain blogipostauksessa hyvä (vaikkakin härskin näköinen) venytysharjoitus selälle, mutta en kyllä muista missä postauksessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mä etsin sen sun venytysohjeen ja kokeilinkin, mutta se otti vähän niskaan, kun olen nyt jotenkin muuten niin kankea. Muuten hyvä ;) Ja sopivan härskin näköinen!!! =D

      Poista
  5. Oikea löytö tuo pullo...:)

    Toivotaan, että selkä paranee pienellä levolla.

    VastaaPoista
  6. Täältäkin toivotan parantumista! Mieki toivun eilisestä elämäni ensimmäisestä migreenikohtauksesta. oli kyllä aika hurja ...
    niin ja mun intoilua hillitsee uusi lumipeite...

    VastaaPoista
  7. Kiitos tervetulotoivotuksista t. uudeksi lukijaksi kirjaantunut :)
    Ja hyvä löytö tuo pullo, olis kelvannut minullekin.

    VastaaPoista
  8. Näyttää ihanalta viikonlopulta. Kuvien sävyt ja sommittelu ovat oiken ihanat. Todella kiva löytö tuo rurkki ja valkovuokot ovat niin kauniita!

    VastaaPoista
  9. Onpas hauska pullo, enpä ole ennen nähnytkään.
    Ja ihania kuvia, ja kakku ja sinivuokot ja ihanaa viikkoa sinullekin - kivusta huolimatta. Toivottavasti kipu hellittää!

    VastaaPoista
  10. Ihania sunnuntaikuvia!:) Paranemista selälle ja aurinkoista viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan nämä kuvasi ovat hehkeän kauniit ja raikkaat
      ja nautinnolliset herkut!
      Pikaista paranemista ja kaikkea hyvää jatkoon kesään...<3

      Poista
  11. upeita kuvia ja hieno kirppislöytö :) sulle on mun blogissa hyvänmielen haaste ;)

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille taas ihanista viesteistänne ja paranemistoivotteluista. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa, kun vaan malttaa olla.

    akissfromthepast: Iso kiitos hyvänmielen haasteesta! Koitetaan jossain välissä vastailla... vähän on haasteet kyllä nyt olleet jostain syystä "kiven alla" tai niihin vastailu. Mutta eihän näistä kai paineita tarvitse ottaa, eihän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei pidä ottaa paineita ;) bloggailu pitää pitää hauskana! :D

      Poista