sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2012

Häitä ja arvonnan voittaja

Kukkuu, täällä ollaan ja kohta kerron teille vihdoin arvonnan voittajan. Ensin muutama sananen viikonlopun kuvioista. Perjantaina kävin nopeasti kiertämässä Tampereen puutarhamessut. Kamera oli mukana, mutta ei mitään syytä kaivaa sitä esiin... Sanotaan nätisti, että enemmänkin olisivat näytteilleasettajat voineet tapahtumaan satsata. Ostin särkyneen sydämen ja kellohyasintin juurakkoja ja se oli siinä. Sitten nokka kohti Helsinkiä ja Hotelli Fabiania, josta olimme varanneet pari yötä. Olipa muuten erittäin positiivinen kokemus! Huoneissa kivoja yksityiskohtia (mm. TivoliAudio -radio :)), tyylikäs ja laadukas sisustus ja erittäin mukava henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!


Lauantaina menimme Suomenlinnaan häihin. Harmi, että sää ei ollut ihan paras yleiseen ulkoiluun ja maisemien tiirailuun, mutta on se vaan kaunis ja upea paikka, huoh. Täytyisi joskus ajan kanssa mennä uudestaan fiilistelemään niitä mukulakivikatuja, valleja, taloja ja rantoja. Juhlapaikka ei ollut muuten sekään yhtään pöllömmän näköinen, vai mitä? :) Ja häät olivat mitä parhaimmat; mahtavaa ohjelmaa, todella hyvää ruokaa ja juomaa ja ja ja. Maailman ihanin hääpari! Rakkautta :)



No niin, sitten se arvonnan voittaja. Ei, se ei ole numero kuusi (eller sex)... vaan SisustEllen :) Onnettarena toimi tällä kertaa random.org. ONNEA! Kiitos kaikille osallistujille. Kommenttejanne oli taas niin kiva lukea. KIITOS niistäkin!
SHARE:

11 kommenttia

  1. Voi ihana minkä viestin sainkaan blogiini :) Tämä onkin ihan ensimmäinen blogiarvontavoittoni...enkä kyllä muista muissakaan arpajaisissa mitään voitaneeni. Kiitos mahtavasta yllätyksestä !!!
    Isoin halein <3 Ulla

    VastaaPoista
  2. Vähäks siisti viikonloppu!
    Nyt alkoi tehdä mieli kans jotain piristävää..
    Hulluilla päivillä ois edullisia lentolippuja.. pitäiskö jättää vuokra maksamatta..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannatetaan! Kyllä loma aina vuokranmaksun voittaa! ;)

      Poista
  3. Tosi mahtava häidenviettopaikka. Ihana viikonloppu teillä. Minä olen kans kesäkuisena viikonloppuna menossa Helsinkiin tyttären kanssa. Lentoliput hankittu ja huone varattu pariksi yöksi asemanaukion hotelli Vaakunasta. irti arjesta viikonloppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa kivalta. Menkää ihmeessä Suomenlinnaan, jos vain on aikaa.

      Poista
  4. Aivan ihana blogi! Tosi kivalle näytti tuo sinun kuistisi. Jatkankin blogisi koluamista =D

    VastaaPoista